“Dårlig opplevelse”
Anmeldelse av Jacob Aall Brasserie & Bar - Bergen - STENGT

Jacob Aall Brasserie & Bar - Bergen
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: På toppen av Bergens flotteste kjøpesenter, Xhibition, omgitt av vakre Bergen ligger Jacob Aall Brasserie & Bar Bergen. Restauranten er perfekt for å kombinere shoppingen med en god lunsj. Store vindusflater lar deg nyte utsikten over Bergen mens dere koser dere med god mat og drikke. Ønsker du å nyte måltidet og Bergen til det fulle, har vi også en stor helårsåpen takterrasse. Her har vi egen utebar hvor du kan sitte i våre lounger og nyte god drikke i hyggelig selskap i behagelige omgivelser. Det er mye folk innom hele dagen, og vi har etter hvert etablert oss som et av Bergens største og mest populære utesteder. Vi har også en egen barnemeny for å mette små mager. Selskapslokaler: Vi har egne og flotte selskapslokaler som kan leies til møter, kurs, konferanser eller private selskaper. Dere vil disponere en egen takterrasse med utsikt til Fløyen. Lokalene har plass til ca 120 personer til mingling og 55 personer til à la carte-bespisning. Vi har lydanlegg, mikrofon og prosjektorer som kan leies til deres arrangement.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

En dag tenkte jeg og en venninne av meg og kose oss hos dere, så vi bestilte bord og gledet oss til en fin opplevelse.
Vi var litt tidlig ute og ankom stedet 18:50 selvom bordet var til klokken 19. Vi ble plassert ved baren og fikk beskjed om å vente, 19:15 bli vi vist til sitteplassen. Hvor servitøren glemte oss i 40 minutter og vi måtte si ifra i baren om bestilling, hvor hun svarte at «hun ikke hadde fått beskjed om at noen satt der» samme personen gikk forbi oss 4 ganger før vi sa ifra.
Vi bestilte oss en drink vær, hvor den ene kom i skittent glass, når servitøren satte fra seg glasset og vi så det var hun allerede borte så vi måtte bort til baren og si ifra. Når drinken kom tilbake var den halvfull.
Så kommer maten, avokadosandwichen hadde hår på seg hvor servitøren forklare det som «gelé», og motvillig tok maten med tilbake. Når sandwichen kom tilbake var det kun egget på toppen som ble byttet ikke hele retten. Så kommer vi halvveis i kyllingsandwichen hvor jeg også finner hår. Sier ifra til servitøren som spør om vi vil ha en ny en, som vi ikke ønsket.
Dette var ikke helt heldig.

Takk, 369kajat

Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Altfor lang ventetid, dårlig service. Hadde kun en kokk på jobb, men ingen sa noe før vi etterlyste maten en time senere. Menyen bar tynn og maten ikke spesielt imponerende.
Veldig skitne og slitne toaletter.

Takk, Cocheesen
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Valgte å spise lunsj her i dag med en venninne etter å ha sjekket hjemmesiden og godt med utvalg. Kommer dit og får menyen hvor det er 4 retter (kanskje et par til). Valgte kyllingsandwich og bestilte pommes frites utenom da dette ikke var med. Når vi får maten så var det søt potet fries med og servitøren sa ingenting om dette. Min venninne bestilte kaffe med melk, måtte spørre etter melken igjen og når vi fikk maten så spurte hun om hun kunne få aioli til. Den måtte hun purre på også og når den kom så var den så salt at den ikke var spisende. Det er noen år siden sist jeg har vært der av samme grunn (dårlig service) og jeg håpte det hadde endret seg. Det har det ikke. Maten i seg selv var god da.

1  Takk, Veronica L
Anmeldt 16. juni 2020

Skuffelse fra start til slutt! Det reserverte bordet fikk vi etter nesten 1 times venting. Fikk da beskjed at vi kunne ha bordet i kun én time fordi lokalet var reservert til privat arrangement. Hele middagsmenyen var også kuttet ut. Kun en lett "lunsjmeny" å tilby pga korona restriksjoner. Dette fikk vi ingen info om ved reservasjon. Til tross for dette koronahensynet var toalettene så møkkete at vi snudde i døren. Tok over én time å få maten etter at betjening hadde sagt 5 min. I tillegg var maten i barneporsjon størrelse! Flere i selskapet vårt fikk aldri drikken som ble bestilt. Betjeningen beklaget at de var underbemannet, samtidig som det var lang kø for å komme inn. Satt med en sterk følelse av at vi var uønsket som gjester her. Betjeningen var uhøflig, uoppmerksom og gjorde en ellers super jobb med å ikke kunne yte god service. Her hadde de absolutt null kontroll og en tydelig mangelfull ledelse! Farvel for godt Jacob All's.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, grys82gmail
Anmeldt 13. juni 2020

Dette var utrolig dårlig opplevelse. Redusert meny, ingen servering av drikke med bordene. Vi ventet i 2 timer på maten og når den kom var Posjonene veldig små. Toalettene var utrolig møkkete. Betjeningen oppførte seg som om vi ikke var der. De "Himmlet med øynene mot oss". Så kan jeg forstå at det kanskje kan være utfordrene i forbibdelse med covid-19. Men det var ikke en ting der inne som tilsa at vi føller smittevern reglene fra fhi. Det var smikk fult, lange køer i baren, tett mellom stolene og tett mellom bordene. Å når vi skulle gå, så stod det nok 100 personer i kø for å komme inn, og da snakker vi "sill i tønne". En utrolig dårlig opplevelse.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, kristinesD7255TS