“Var ute for å ta oss et par”
Anmeldelse av Jacob Aall Brasserie & Bar - Bergen - STENGT

Jacob Aall Brasserie & Bar - Bergen
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: På toppen av Bergens flotteste kjøpesenter, Xhibition, omgitt av vakre Bergen ligger Jacob Aall Brasserie & Bar Bergen. Restauranten er perfekt for å kombinere shoppingen med en god lunsj. Store vindusflater lar deg nyte utsikten over Bergen mens dere koser dere med god mat og drikke. Ønsker du å nyte måltidet og Bergen til det fulle, har vi også en stor helårsåpen takterrasse. Her har vi egen utebar hvor du kan sitte i våre lounger og nyte god drikke i hyggelig selskap i behagelige omgivelser. Det er mye folk innom hele dagen, og vi har etter hvert etablert oss som et av Bergens største og mest populære utesteder. Vi har også en egen barnemeny for å mette små mager. Selskapslokaler: Vi har egne og flotte selskapslokaler som kan leies til møter, kurs, konferanser eller private selskaper. Dere vil disponere en egen takterrasse med utsikt til Fløyen. Lokalene har plass til ca 120 personer til mingling og 55 personer til à la carte-bespisning. Vi har lydanlegg, mikrofon og prosjektorer som kan leies til deres arrangement.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Var ute for å ta oss et par pils, ble servert etter en stund første gang, andre gang vi skulle bestille klokken ca 00:30 fikk vi beskjed om å vente 2 minutter på bestilling. Etter å prøvd å få tak i servitør mange ganger fikk vi beskjed kl 00:55 av en annen servitør vi fikk tak i at ølsalget var steng. Utrolig dårlig kundeservice! 0/10

Takk, jakobgoks

Anmeldt 22. juli 2020

Hver gang jeg har vært på denne restauranten har det vært utrolig dårlig service og lang ventetid.
Vi var 4 stykker som bestilte hver vår kaffe. 3 av oss fikk kaffen og fjerdemann fikk beskjed om at hennes kaffe straks kom. Etter å ha ventet i 10 minutter gikk vi bort i baren og spurte etter kaffen. Vi fikk beskjed om at vi måtte vente på "vår" servitør, som aldri kom tilbake. Det tok også lang tid før vi fikk betalt og gått derfra.

Jeg har vært på Jacob Aall mange ganger tidligere for middag, lunsj osv. og opplever alltid at servicen er elendig.

1  Takk, MartineN20
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Vi var en gjeng på 10stk som hadde gledet oss til å tilbringe kvelden sammen på Jacob Aall hvor vi hadde bestilt bord over 2 uker i forveien.

Bordet var til kl 2130, 4.Juli og vi møtte opp allerede så tidlig som 2110, da ble vi møtt av en 30 meter lang kø med minst 5 personer i bredden. Vi ble avvist av vekterne da vi sa vi hadde bord og ble bedt om å stille oss bakerst i køen. Underveis presset nye folk seg inn fra alle kanter pga det ikke var gjerder eller noe som helst kontroll fra vekterne sin side på køen, det ble fort amper stemning blant folket i køen og 1 meters regelen eller andre Corona tiltak kunne man se langt etter.

Det mest provoserende var at etter over tre kvarter i kø, så ankommer det en gjeng på ca 40 mennesker fra siden som fikk slippe inn. I følge noen av vennene mine så var dette bl.a en ex on the beach deltager og noen instagram influensere som ble prioritert. Etter en times tid i kø gav vi opp og bestemte oss for å prøve ett annet sted. Det blir for all fremtid boikott av dette elendige stedet som bærer preg av trynefaktor og absolutt ikke eier kundebehandlings ferdigheter. Kunne overhodet ikke vært mer misfornøyd.

Takk, ailoooo
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

En dag tenkte jeg og en venninne av meg og kose oss hos dere, så vi bestilte bord og gledet oss til en fin opplevelse.
Vi var litt tidlig ute og ankom stedet 18:50 selvom bordet var til klokken 19. Vi ble plassert ved baren og fikk beskjed om å vente, 19:15 bli vi vist til sitteplassen. Hvor servitøren glemte oss i 40 minutter og vi måtte si ifra i baren om bestilling, hvor hun svarte at «hun ikke hadde fått beskjed om at noen satt der» samme personen gikk forbi oss 4 ganger før vi sa ifra.
Vi bestilte oss en drink vær, hvor den ene kom i skittent glass, når servitøren satte fra seg glasset og vi så det var hun allerede borte så vi måtte bort til baren og si ifra. Når drinken kom tilbake var den halvfull.
Så kommer maten, avokadosandwichen hadde hår på seg hvor servitøren forklare det som «gelé», og motvillig tok maten med tilbake. Når sandwichen kom tilbake var det kun egget på toppen som ble byttet ikke hele retten. Så kommer vi halvveis i kyllingsandwichen hvor jeg også finner hår. Sier ifra til servitøren som spør om vi vil ha en ny en, som vi ikke ønsket.
Dette var ikke helt heldig.

Takk, 369kajat
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Altfor lang ventetid, dårlig service. Hadde kun en kokk på jobb, men ingen sa noe før vi etterlyste maten en time senere. Menyen bar tynn og maten ikke spesielt imponerende.
Veldig skitne og slitne toaletter.

Takk, Cocheesen

Reisende som så på Jacob Aall Brasserie & Bar - Bergen, så også på