En dag tenkte jeg og en venninne av meg og kose oss hos dere, så vi bestilte bord og gledet oss til en fin opplevelse.
Vi var litt tidlig ute og ankom stedet 18:50 selvom bordet var til klokken 19. Vi ble plassert ved baren og fikk beskjed om å vente, 19:15 bli vi vist til sitteplassen. Hvor servitøren glemte oss i 40 minutter og vi måtte si ifra i baren om bestilling, hvor hun svarte at «hun ikke hadde fått beskjed om at noen satt der» samme personen gikk forbi oss 4 ganger før vi sa ifra.
Vi bestilte oss en drink vær, hvor den ene kom i skittent glass, når servitøren satte fra seg glasset og vi så det var hun allerede borte så vi måtte bort til baren og si ifra. Når drinken kom tilbake var den halvfull.
Så kommer maten, avokadosandwichen hadde hår på seg hvor servitøren forklare det som «gelé», og motvillig tok maten med tilbake. Når sandwichen kom tilbake var det kun egget på toppen som ble byttet ikke hele retten. Så kommer vi halvveis i kyllingsandwichen hvor jeg også finner hår. Sier ifra til servitøren som spør om vi vil ha en ny en, som vi ikke ønsket.
Dette var ikke helt heldig.