Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Anbefales på det varmeste”
Anmeldelse av Bjerck Restaurant & Bar

Bjerck Restaurant & Bar
Vurdert som nr. 51 av 445 Restauranter i Bergen
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 11 - USD 34
Omgivelser: Vågen
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 26. november 2018

Jeg anbefaler virkelig dette stedet med både billig og god mat med god service. Fantastisk atmosfære og byens beste utsikt uten tvil. Dette må virkelig testes ut

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Karoline R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (251)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

165169 av 251 anmeldelser

Anmeldt 25. november 2018 via mobile enheter

Nyåpnet restaurant med godt utvalg av mat! Jeg hadde reinsdyr til forrett som smakte nydelig men var litt liten i porsjonsstørrelse. Til hovedrett hadde jeg hvitvinsdampede blåskjell som var fantastisk! Her serverte de pommes frites med som var fint for å bli litt mett.

Til dessert spiste vi sjokolade, sjokolade, sjokolade som var veldig god.

Litt tynt vinutvalg noe som sikkert er kun fordi de er nyåpnet.

Kommer garantert igjen!

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, johanp663
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. november 2018 via mobile enheter

Spiste middag og dessert. Nydelig mat og utmerket service. Restauranten har en av Bergens beste beliggenheten og mat og service står absolutt i stil.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Ingerid S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. november 2018

Gratulerer til Bjerck & co med et fantastisk konsept! I går smakte jeg forretene gin-gravet reinsdyr og oksetartar. Begge var fantastisk gode, men reinsdyret var i en klasse for seg selv. Helt utsøkt! Hovedretten stekt kyllingbryst var fest i munnen. Orket dessverre ikke dessert, men jeg er sikker på at det hadde vært toppers, det også.

Ellers god service og kjempeflotte lokaler! Stilig innredet, med en av byens beste beliggenheter. Restauranten er nå helt nyåpnet, så at servitørene ikke har helt stålkontroll enda, anser jeg som naturlig, og jeg ble ikke plaget av det - dette er noe som vil gå seg til.

Anbefales virkelig, og jeg gleder meg allerede til mitt neste besøk.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Mat
Takk, Anette G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3 uker siden via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: juni 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bjerck Restaurant & Bar, så også på

 

Har du vært i Bjerck Restaurant & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din