Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat, hyggelig betjening - her har de vikelig fått det til”
Anmeldelse av Bjerck Restaurant & Bar

Bjerck Restaurant & Bar
Vurdert som nr. 51 av 445 Restauranter i Bergen
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 11 - USD 34
Omgivelser: Vågen
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 18. januar 2019

Vi hadde en utrolig fin kveld, familien var ute sammen og alle spiste forskjellig og alle var like fornøyd! Ble godt tatt i mot og det var kjekt å se at restauranten var full i en ellers stille januar mnd. Må trekke litt, da de glemte desserten, men ble godtgjort med gratis kaffe.

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Eva B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (250)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

133137 av 250 anmeldelser

Anmeldt 15. januar 2019

Jobbmiddag med internasjonalt klientell klokken 19 en mandag. Hyggelig betjening, god mat, spesielt Prinsefisk, bra vintips. Mye gjester og god stemning, svært bra utsikt over bryggen og fjellsiden. Anbefales.

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, runej218
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. januar 2019

Vi ankom sent lørdag og en del retter var utsolgt. Men fisken var god og betjeningen hyggelig. Vi kommer gjerne igjen.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, Bergenser2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. januar 2019

Var så heldige å få bord en sein lørdagskveld. Spiste prinsefisk, nydelig fisk med deilig saus og hvit asparges. God hvitvin til. Sjokolade med bringebærsorbet til dessert. Nydelig. Skulle gjerne hatt oppskriften til den, kjenner smaken fremdeles. Hyggelige og oppmerksomme servitører. Gleder meg til neste besøk.

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Helga T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lasse S, Eier på Bjerck Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. januar 2019

Fantastisk - takk for god anmeldelse og velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. januar 2019 via mobile enheter

For det første: altfor blått lys i restauranten gjør det veldig kaldt og ukoselig. Stilig interiør ellers.

Vi stod svært lenge ved trappen og ventet før noen av de veldig mange servitørene spurte oss om hjelp. Var ikke så mange kunder i lokalet men så ut som de ansatte stresset likevel. Bordet vårt var strengt tatt ledig (mye var ledig) helt fra vi kom inn, men vi måtte vente i baren.

Mye av det på menyen var de tom for. Endte på en entrecote med fries og det som hørtes ut som deilig tilbehør. Maiskrem, karamellisert løk, grillet hjertesalat og bernaise.

Kjøttet var bra stekt. Løken er trolig det verste jeg har smakt av løk. Helt bløt og smakløs. Friesen var uten salt og uten salt på bordet. Salaten var altfor mye stekt.

Over til desserten.. alle spiste ulike desserter for å prøve mest mulig. Ble ikke særlig imponert av det estetiske på tallerkenen heller. Rotete kan betegne flere av dessertene vi fikk servert. Min, en softis med valgfrie strø i beholdere så veldig fin ut derimot, men smakene sammen var ikke helt topp.

Jeg håper det er startvansker som gjorde opplevelsen vår slik, jeg gir de en ny sjanse ved senere anledning.

Dato for besøk: desember 2018
2  Takk, Mallorca18
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bjerck Restaurant & Bar, så også på

 

Har du vært i Bjerck Restaurant & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din