For det første: altfor blått lys i restauranten gjør det veldig kaldt og ukoselig. Stilig interiør ellers.
Vi stod svært lenge ved trappen og ventet før noen av de veldig mange servitørene spurte oss om hjelp. Var ikke så mange kunder i lokalet men så ut som de ansatte stresset likevel. Bordet vårt var strengt tatt ledig (mye var ledig) helt fra vi kom inn, men vi måtte vente i baren.
Mye av det på menyen var de tom for. Endte på en entrecote med fries og det som hørtes ut som deilig tilbehør. Maiskrem, karamellisert løk, grillet hjertesalat og bernaise.
Kjøttet var bra stekt. Løken er trolig det verste jeg har smakt av løk. Helt bløt og smakløs. Friesen var uten salt og uten salt på bordet. Salaten var altfor mye stekt.
Over til desserten.. alle spiste ulike desserter for å prøve mest mulig. Ble ikke særlig imponert av det estetiske på tallerkenen heller. Rotete kan betegne flere av dessertene vi fikk servert. Min, en softis med valgfrie strø i beholdere så veldig fin ut derimot, men smakene sammen var ikke helt topp.
Jeg håper det er startvansker som gjorde opplevelsen vår slik, jeg gir de en ny sjanse ved senere anledning.