Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk mat og fremragende service”
Anmeldelse av Bjerck Restaurant & Bar

Bjerck Restaurant & Bar
Vurdert som nr. 51 av 445 Restauranter i Bergen
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 11 - USD 34
Omgivelser: Vågen
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 4. februar 2019 via mobile enheter

Vi var en gjeng fra TILBORDS som etter anbefaling valgte å tilbringe kvelden her.
Vi må trekke frem Mari vår servitør som gjorde denne kvelden helt Max.
For et talent innen service. Wow..
Nydelig mat og gode drinker.
Kommer definitivt tilbake.

Ps: utrolig flott utsikt mot fisketorget, lågen og Fløien.

Dato for besøk: februar 2019
1  Takk, MeretheM31
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (250)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

129133 av 250 anmeldelser

Anmeldt 4. februar 2019

Sentral beliggenhet ,god utsikt til Bergens torg,ble godt mottatt,av hyggelig
Betjening .Fikk øyeblikkelig servering av drikke og servering av måltid i løpet av
20 mi

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 620harald
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. januar 2019 via mobile enheter

God mat og service. Beliggenheten på denne nye restauranten er ypperlig med flott utsikt over Bryggen, Torget og Fløyen. Hyggelig interiør og fine farget.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, NinaT816
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. januar 2019 via mobile enheter

Perfekt kveite og deilig biff. Bra vin, bra service og en jevnt over god atmosfære. Kan absolutt anbefales. Her kommer jeg tilbake.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Sindre S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. januar 2019

Vi hadde en utrolig fin kveld, familien var ute sammen og alle spiste forskjellig og alle var like fornøyd! Ble godt tatt i mot og det var kjekt å se at restauranten var full i en ellers stille januar mnd. Må trekke litt, da de glemte desserten, men ble godtgjort med gratis kaffe.

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Eva B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bjerck Restaurant & Bar, så også på

 

Har du vært i Bjerck Restaurant & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din