Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat og flinke servitører.”
Anmeldelse av Bjerck Restaurant & Bar

Bjerck Restaurant & Bar
Vurdert som nr. 48 av 452 Restauranter i Bergen
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 12 - USD 35
Omgivelser: Vågen
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat og god drikke. Flinke, tilstedeværende servitører for ikke å snakke om perfekt utsikt over byen.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, svava81
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (252)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2529 av 252 anmeldelser

Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Bjerck var er nytt bekjentskap for oss. Var der fredag 17.7 og hadde en veldig god opplevelse. Rask og profesjonell service, god mat kombinert med en vennlig og oppmerksom servitør. Vi kommer tilbake.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, tombM9982NL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020

Bestilte kyllingbryst og ble ikke skuffet. Saftig, god kylling og nydelig tilbehør. Tok ikke altfor lang tid å få maten, ble fulgt opp av servitøren og alt i alt en veldig fin matopplevelse. Det var også veldig fine lokaler med herlig atmosfære og utsikt. Kommer definitivt tilbake!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, marthewe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2020

Så frem til en bedre middag her med mannen min.
Desverre ble dette en veldig skuffelse. Jeg spiste entrecôte som var seig som en skosåle. Service var ikke tilstede. Servitørene var opptatt av mye annet enn oss. Hadde store problemer med å få kontakt med servitørene. Dette var en stor skuffelse. Jeg håper at vi var uheldig med opplevelsen. Når verken mat eller service er av kvalitet så blir jeg ikke kommende tilbake hit.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, renatesA7610NR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juni 2020 via mobile enheter

Nydelig mat og veldig hyggelig personaleVi var 3 venner og spiste prinsefisk, entrecôte og Bjerck hamburger samt softis til dessert. Alt var fortreffelig og vi hadde i tillegg en fantastisk dyktig servitør. Restauranten anbefales og vi gir terningkast 6+++++

Dato for besøk: juni 2020
Takk, 98perh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bjerck Restaurant & Bar, så også på

 

Har du vært i Bjerck Restaurant & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din