Nydelig mat og god drikke. Flinke, tilstedeværende servitører for ikke å snakke om perfekt utsikt over byen.
84–88 av 366 anmeldelser
Bjerck var er nytt bekjentskap for oss. Var der fredag 17.7 og hadde en veldig god opplevelse. Rask og profesjonell service, god mat kombinert med en vennlig og oppmerksom servitør. Vi kommer tilbake.
Bestilte kyllingbryst og ble ikke skuffet. Saftig, god kylling og nydelig tilbehør. Tok ikke altfor lang tid å få maten, ble fulgt opp av servitøren og alt i alt en veldig fin matopplevelse. Det var også veldig fine lokaler med herlig atmosfære og utsikt. Kommer definitivt tilbake!
Så frem til en bedre middag her med mannen min.
Desverre ble dette en veldig skuffelse. Jeg spiste entrecôte som var seig som en skosåle. Service var ikke tilstede. Servitørene var opptatt av mye annet enn oss. Hadde store problemer med å få kontakt med servitørene. Dette var en stor skuffelse. Jeg håper at vi var uheldig med opplevelsen. Når verken mat eller service er av kvalitet så blir jeg ikke kommende tilbake hit.
Nydelig mat og veldig hyggelig personale👍Vi var 3 venner og spiste prinsefisk, entrecôte og Bjerck hamburger samt softis til dessert. Alt var fortreffelig og vi hadde i tillegg en fantastisk dyktig servitør. Restauranten anbefales og vi gir terningkast 6+++++