Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Topp service”
Anmeldelse av Bjerck Restaurant & Bar

Bjerck Restaurant & Bar
Vurdert som nr. 50 av 453 Restauranter i Bergen
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 12 - USD 36
Omgivelser: Vågen
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 24. september 2020

God opplevelse i et flott lokale med ypperlig service. Her fulgte servitørene opp hele veien. Greie priser i forhold til kvalitet og matopplevelse.
Meget bra drinkmeny.
Kan anbefales.

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, roberteM2716TY
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (255)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1620 av 255 anmeldelser

Anmeldt 29. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk atmosfære, hyggelige ansatte og svært god middag.

Som person er jeg småspist, og selvom jeg er voksen så fikk jeg Fish&Chips fra barnemenyen, dette er noe jeg ser på som veldig positivt da det er så mye matsvinn fra før og ikke alle klarer en hel voksen meny.

Maten smakte helt fantastisk, og vinen jeg fikk var god.

Anbefales.

Dato for besøk: mars 2020
1  Takk, Tinaaleksa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. august 2020 via mobile enheter

Dårligste veganburgeren i Bergen. Tydelig at de ikke har forsøkt å tilrettelegge for veganere, dessverre.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, bit1522
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020

Hadde reservert bord, det var nok bra. For det var rimelig fult her på en onsdags formiddag. Ble elegant geleidet til en flott plass med nydelig utsikt over Bergen torg. Bestilte fish and chips med drikke. Maten kom relativt raskt, og smakte aldeles utmerket. Blir nok bjerk neste gang jeg er i Bergen også

Dato for besøk: august 2020
Takk, M6167XMrogerh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Kjempegod mat og drikke! Veldig god service. Hyggelig lokale. Hadde bestilt bord på forhånd og vi fikk fantastisk vindusutsikt ut mot bryggen. Godt vegetarutvalg. Anbefales sterkt!

Dato for besøk: august 2020
Takk, 823anem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bjerck Restaurant & Bar, så også på

 

Har du vært i Bjerck Restaurant & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din