Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bjerck er den restauranten i Bergen med best utsikt”
Anmeldelse av Bjerck Restaurant & Bar

Bjerck Restaurant & Bar
Vurdert som nr. 42 av 469 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 10 - USD 31
Omgivelser: Vågen
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 29. juli 2021

Vi spiste lunsj, og maten og vinen var førsteklasses. I tillegg var servicen fantastisk bra. Vi var så heldige å få et vindusbord med utsikt til Bryggen. Dette er restauranten med byens beste utsikt.

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Per G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (280)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2327 av 280 anmeldelser

Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

God mat og fin beliggenhet på restauranten. Vi spiste kveite, prinsefisk og burger. Kveiten var god, men ikke noe wow-opplevelse. Kanskje det manglet noe grønnsaker som kunne friske det opp? Burgeren var som forventet, saftig og god. Insane gode fries ifølge tenåringen, men litt for mye røyksmak på baconet. Prinsefisken var god og tenåringen som spiste den, liker vanligvis ikke torsk, men spiste opp alt og elsket det. Vi tok softis til dessert iblandet bringebærsorbet med tre strøssel/sauser som kunne mikse som vi selv ville. Det var kjempegodt, men veldig kaldt! Rabarbaradessert med mascarpone og hvit sjokolade var også en god dessert. Men litt for syrlig rabarbara. Vi drakk også hvitvin til maten og den var god når den ble kjølet ned i en kjøler vi fikk flasken i.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 584cathrinez
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juli 2021 via mobile enheter

Fantastisk mat i hyggelige lokaler.
Servitørene var hyggelige og meget kompetente på både mat og vin.
Sommerens 3 retter med vinpakke var perfekt sammensatt til en svært bra pris. Kommer absolutt tilbake hit neste gang vi er i Bergen.
Det perfekte stedet om man vil ha det lille ekstra.
Uten tvil en av Bergens beste restauranter.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, larsmariusn2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juni 2021 via mobile enheter

Helt fantastisk fra start til slutt. Veldig hyggelig og effektivt personale. Nydelig mat. Beste bordet. Smitteverntiltak på alvor.

Dato for besøk: mai 2021
1  Takk, OysteinTravel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. mai 2021 via mobile enheter

Fantastisk mat, serviett av verdens beste servitør Marie. Vi valgte tre retters med vin pakke og absolutt alt innfridde! Med en servitør som virkelig brydde seg, ble kvelden fullkommen

Dato for besøk: mai 2021
Takk, evan144
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Bjerck Restaurant & Bar, så også på

 

Har du vært i Bjerck Restaurant & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.