“Her stemte alt”

Vurdert som nr. 64 av 609 Restauranter i Bergen
Omgivelser: Vågen
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 4. september 2022 via mobile enheter

Vi hadde bestilt meny med 4 retter og vinpakke til. Det så lekkert og spennende ut på menyen, og forventningene ble rikelig innfridde. Nydelig mat med mange fantastiske og varierte smaker. Hver rett var vakkert og kreativt anrettet og utrolig velsmakende. Små kunstverk, og en nytelse for både øyet og ganen. De enkelte vinene var også svært forskjellige, og et perfekt følge til matrettene. Det hele ble fulgt opp av alltid smilende og tilstedeværende kelnere, og en uslåelig vakker utsikt utenfor vinduet. Og prisen på måltidet var det heller ikke noe å si på. Vi hadde en utsøkt flott opplevelse fra begynnelse til slutt. Dette vil vi svært gjerne gjøre flere ganger.

Dato for besøk: september 2022
Takk, magrethe

Anmeldt 31. august 2022 via mobile enheter

Maten var middels, bestilte bergenseren, smørbrød var grei men omelett og fruktkompott var forferdelig. Ingen stor opplevelse men fin utsikt over fisketorget

Dato for besøk: august 2022
Takk, Inge B
Anmeldt 3. august 2022 via mobile enheter

Gode matretter og råvarer. Definitivt ikke billig, men det opplevdes heller ikke som over/feilpriset. Gode retter uten gluten i seg selv, og godt glutenfritt brød i serveringen. Gode vinparringer.

Dato for besøk: august 2022
Takk, christianlomsdalen
Anmeldt 10. juli 2022 via mobile enheter

Hadde forhåndsbestillt bord på lørdag,hadde store forventninger etter å ha lest menyen på nett. Og forventningene ble innfridd og vel så det. Bestillte Bergenseren lunsjbrett,det er den beste lunsjen/måltidet jeg har hatt på det jeg kan huske. Her kan man smake at maten er basert på gode råvarer laget fra bunnen av,til maten hadde jeg eplecider. Har planlagt 3 nye besøk og anbefaler stedet til alle. Et flott sted og sitte å nyte mat og utsikt,men her hadde matopplevelsen vært magisk om du hadde hatt utsikt til bakgården🙂

Takk, Bente g
Anmeldt 30. juni 2022 via mobile enheter

Hvis du er på utsikt etter en restaurant i Bergen med god utsikt, er Bjerck stedet for deg. Etter en anbefaling fra en god venninne, besøkte jeg og min mann Bjerck i håp om en god middag - og vi ble ikke skuffet. Vi startet besøket vårt med et godt glass bobler og grillede kamskjell, og jeg kan si med hånden på hjertet at litt bobler og utsikt over Bryggen virkelig ikke slår feil!
Videre utover kvelden koste vi oss med god vin og en god gammeldags burger, i fine omgivelser. Oppholdet på Bjerck var en meget positiv opplevelse, og selv om vi til tider følte oss litt oversett og noe glemt, vil jeg anbefale restauranten videre!

Dato for besøk: juni 2022
Takk, lailan981

Reisende som så på Bjerck Restaurant & Bar, så også på

Har du vært i Bjerck Restaurant & Bar? Del dine erfaringer!