“Den verste servise”

Vurdert som nr. 63 av 609 Restauranter i Bergen
Omgivelser: Vågen
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 9. desember 2023

Jeg var i går på julebord og mine kollegaer og jeg fikk en dårlig opplevelse med servise og mat. Dårlig servise, kald mat. Ufint og arrogant servitør. Den verste restaurant jeg har vært i Bergen.

1  Takk, Ludymila R

Anmeldt 3. desember 2023

Fantastisk bra restaurant.
Knallbra mat.
Bra drikke. 16 pr som ble glade etter en fin kveld. Tusen takk for oss🎯👍🎖🎖🎖🎖

Takk, jarleu2015
Anmeldt 1. desember 2023

Jeg er skuffet andre gang med dette stedet, Har gledet meg med venner for å spise endelig julemiddag , vi merket ført at servitøren var veldig lite serviceinnstilt, jeg måtte komme etter han for å spørre om ting jeg lurte på meny osv.
Har bestilt juletalarken med ekstra pinnekjøtt (som måtte betale extra).
Så fikk jeg servert "kålrabi suppe med pinnekjøtt på toppen" istedenfor . Kålrabi var bløtt som suppe", og kjøttet var bløtt også. Det så ut at begge parter av måltid var tint på micrøoven og frosset flere ganger før. Har ikke aldri spist i noensinne så dårlig pinnekjøtt .
I tillegg ble jeg så syk i magen hele natten etter denne måltid!! Så dette bare bekreftet at det var noe dårlig med denne pinnekjøtt retten!
Er veldig skuffet igjen, og skal aldri komme tilbake der! dette stedet fortjener ikke en gang 1 stjarne .

1  Takk, Marlena J
Anmeldt 28. november 2023

Styr unna pinnekjøttet! Fikk servert en "haug" med slintrer og bein med svært lite kjøtt på. Alt var lagt oppi en altfor tynn kålrotstappe. I mitt hode skal kålrotstappen ligge ved siden av. Det så udelikat ut. Jeg fikk riktignok en skål med ekstra kjøtt på etter å ha klaget. Selv en landkrabbe fra østlandet vet hvordan pinnekjøtt skal tilberedes og serveres. Kokken burde kurses i hvordan man lager en norsk tradisjonsrett. Dette var ikke bra! Styr unna!

Dato for besøk: november 2023
Takk, Heidi W
Anmeldt 23. november 2023 via mobile enheter

Flott sted, god og rask service, vi bestillte prinsefisk og ribbe. Svoren på ribba var seig, pluss kjøttet var en aning seig, fisken ok, men ikke mer. Kommer nok ikke tilbake hit.

Dato for besøk: november 2023
Takk, Destination777348

Reisende som så på Bjerck Restaurant & Bar, så også på

Har du vært i Bjerck Restaurant & Bar? Del dine erfaringer!