“Medioker gjestebehandling og ok mat.”
Anmeldelse av Bjerck Restaurant & Bar

Bjerck Restaurant & Bar
Vurdert som nr. 63 av 610 Restauranter i Bergen
Omgivelser: Vågen
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 7. august 2024

For en nedtur siden forrige besøk. Kom rundt middagstider og spurte om det var ledig. Nesten tom restaurant og ble geleidet til et vindusbord uten et smil. Ingen velkommen, kun et tomt intetsigende mine, irritert servitør som viste null glede over å få gjester.

Tok ytterligere 20 min før noen kom å tok bestilling. Dette la dessverre listen for resten av besøket. Maten kom relativt raskt, var god, men ikke på samme nivå som sist. Et lysglimt var en servitør under opplæring. Smilende, serviceinnstilt og var tilstede.

Skuffet over mottagelsen og gjestebehandlingen. Blir lenge til neste gang og dessverre er det flere av mine bekjente som har hatt lignende opplevelse.

Trist.

Dato for besøk: august 2024
Takk, andrevK4281RJ

Anmeldt 21. juli 2024 via mobile enheter

Treg service. Ventet 1 time på å få maten. Ble selv skuffet over burgeren. Fish & chips var visst nok ok, og biffen var overstekt.

Dato for besøk: juli 2024
Takk, Safari31716455473
Anmeldt 30. mai 2024 via mobile enheter

Maten var OK, utsikten over bryggen nydelig, men servicen var dårlig. Uengasjerte kelnere som var verken oppmerksomme eller løsningsorienterte. Vi ba om et par mindre tilpasninger pga diett (ønsket forrett som hovedrett, allergi for en av ingrediensene) men følte vi var mer til bry enn at kelnerne ønsket å finne gode alternativer til oss. Besøket stod dessverre ikke til prisen eller forventningene.

Dato for besøk: mai 2024
Takk, 386gunnelf
Anmeldt 29. april 2024 via mobile enheter

God mat og topp service fra meget hyggelig personale, Spesielt kan jeg anbefale lammecarré som hovedrett. Saftig og mørt kjøtt, nydelig saus med tilbehør. Créme Brûlée til dessert er den beste jeg har smakt. Her kommer vi tilbake. Anbefales!

Dato for besøk: april 2024
Takk, Arild99
Anmeldt 12. februar 2024 via mobile enheter

Ble dratt med opp på Bjerk, må si at det nok ikke er mitt førstevalg pga manglende fasiliteter (les: heis).

Maten var ok, betjening not so much.
Har sjeldent blitt så oversett av kelner som jeg ble her, flere ganger prøvde vi å oppnå kontakt uten hell.
For å få lov til å betale måtte vi fysisk oppsøke kelneren. Blir nok ikke Bjerk på meg i fremtiden.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, OlaOla O

Reisende som så på Bjerck Restaurant & Bar, så også på

Har du vært i Bjerck Restaurant & Bar? Del dine erfaringer!