Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“10/10 burger”
Anmeldelse av Såpas

Såpas
Vurdert som nr. 189 av 452 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 3 - USD 42
Omgivelser: Vågen
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 19. september 2020 via mobile enheter

Beste burgeren jeg har fått i hele Bergen, koselig lokale og god musikk! 10/10. Brie og bacon burgeren kan anbefales

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, helenehei123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
BenedictePedersen, Owner på Såpas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. september 2020

Hei Helene,

Så kjekt å høre!
Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding.

Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning for burger og hygge hos oss.

Vennlig hilsen
Benedicte Pedersen
Såpas

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (21)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 21 anmeldelser

Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Såpas introduserte oss ifjor med drinken Moscow mule det var en artig opplevelse. Etter det har vi sjekket ut ulike andre drinker og hygget oss i de sennepsfargede godstolene
Nå er dette 4 gangen vi besøker Såpas og gledet oss til en hyggestund der.
Utpå kvelden var det tid for toalettbesøk. Hva i alle mine dager er det som foregår med vaskerutiner og vedlikehold på Såpas? Dette var ekkelt og grisete. Det stinket urin og urinaler var defekt og delvis ute av funksjon.
Gjorde vår hyggelige bartender oppmerksom på forholdet, men utifra reaksjon var ikke vi de første som hadde meldt ifra.
Nå i Coronatider var dette langt under pari. Her burde Såpas stengt ned Wc.
Vi gleder oss til neste besøk og bedre rutiner på vask og stell ✔️

Dato for besøk: juli 2020
Takk, OveG
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
BenedictePedersen, Owner på Såpas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. september 2020

Hei Ove,

Først og fremst tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding.
Veldig kjekt å høre at dere trives i våre sennepsgule stoler!

Når det gjelder toalettene er de forhold du beskriver absolutt ikke greit. Vi tar til oss din tilbakemelding og skal selvfølgelig sørge for at dette ikke skjer igjen.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake for en hyggelig kveld og mye bedre toalettforhold!

Vennlig hilsen
Benedicte Pedersen
Såpas

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. november 2019 via mobile enheter


I området Vågsbunnen i Bergen skjer det mye når det gjelder serveringssteder. Såpas var for meg et nytt bekjentskap, selv om den smilende og hyggelige kvinnelige ansatte sa de hadde vært åpen i ett år. Det er et flott og stilig lokale. Menyen hadde mye godt å by på. Jeg valgte en hamburger. Den måtte jeg vente på, men det viste seg at maten var verdt å vente på. Smaken viste tydelig at dette var laget fra grunnen av og ikke var en ferdigburger som hadde vært kort tid innom en frityrgryte eller stekepanne/stekeovn. Tilhørende french fries var meget gode. Dette var et lunsjbesøk og til å begynne med var det få gjester. Men det kom stadig flere og lokalet ble fylt opp. Dette er et flott sted med god stemning. Jeg har sjelden sett så flotte og rene toaletter som det var på dette stedet. Det er lite eller ingenting som trekker ned, så dette må bli en toppkarakter. Gå ikke forbi, gå inn og nyt maten.

Dato for besøk: november 2019
2  Takk, niljost
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
BenedictePedersen, Owner på Såpas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. januar 2020

Hei niljost,

Tusen takk for svært hyggelig tilbakemelding. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse her på Tripadvisor. :-)

Veldig kjekt å se at du var fornøyd med lokalet, mat og service. Vi ønsker deg og dine hjertelig velkommen tilbake på et senere tidspunkt.

Vennlig hilsen
Benedicte Pedersen
Såpas

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. oktober 2019 via mobile enheter

Såpas var et ypperlig lunsjsted for 10 pers, koselig lokale og servitører som ommøblerte litt slik at vi fikk sitte sammen.

Dato for besøk: oktober 2019
1  Takk, Henning1967
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
BenedictePedersen, Eier på Såpas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. oktober 2019

Hei Henning,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.
Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse her på Tripadvisor.

Veldig kjekt å se at dere var fornøyd med lokalet og at dere fikk god hjelp til å sitte samlet.

Vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake på et senere tidspunkt. :-)

Vennlig hilsen
Benedicte Pedersen
Såpas

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. september 2019

Vi stanset her på Såpas, tok ett glass vin. Hyggelig plass, kule lokaler. Stille og rolig, perfekt bakgrunns musikk. Vi kunne prate og hygge oss. Neste gang vil vi gjerne spise her. Maten som ble servert så fristende ut.

Dato for besøk: september 2019
2  Takk, mallamareno50
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
BenedictePedersen, Eier på Såpas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. september 2019

Hei hei mallamareno50,

Tusen takk for hyggelig anmeldelse.
Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding fra ditt besøk.

Ønsker deg og dine hjertelig velkommen tilbake for både mat og drikke. :-)

Vennlig hilsen
Benedicte Pedersen
Såpas

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Såpas, så også på

 

Har du vært i Såpas? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din