“Dårlig service”
Anmeldelse av Holy Cow

Holy Cow
Vurdert som nr. 17 av 47 Smått og godt i Bergen
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Skikkelig. Saftig. Lite er så tilfredsstillende som en saftig, smakfull burger. Nå presenterer Holy Cow et nytt konsept i Bergen: Gourmetburger til folket - uten at det koster skjorten. På selveste Torgallmenningen kan du sette tennene i et utall digge burgere, fra evige klassikere til småfrekke varianter med parmesan, trøffelaioli eller roquefort. Hjertet i en himmelsk burger er gode råvarer, og vi bruker kun ingredienser fra øverste hylle (bl.a. fra Ostegården, som nylig vant oste-VM). Vil du spise hos oss? Ned trappen finner du et koselig sitteområde - og et voksent drikkeutvalg. Passer det bedre med takeaway? Bruk Holy Cow-appen - eller få maten levert av Foodora. God appetitt!
Anmeldt 27. januar 2019 via mobile enheter

Vi var fire stk som bestilte via appen deres. To av oss fikk ikke det vi bestilte som ekstra valg på burger. (Bacon, ost og syltet rødløk.) servitør trodde ikke på oss da vi sa at vi hadde krysset av.

Var stappfullt i lokalet, med alt for tette sitteplasser.

Burgeren var lite imponerende med lite interessante smaker.

1  Takk, Rainer1990

Anmeldt 16. januar 2019 via mobile enheter

Meget digge burgere som det er lite å utsette på. Hvis du er litt over gjennomsnittet sulten bør du vurdere dobbel burger, da de ikke er verdens største. Reaper-dressingen er et must om man ikke er en sensitiv pingle. Friesene er magiske.
Noen syns sikkert at det å bestille mat i en app er helt forferdelig. Vi syns det fungerte helt ypperlig. Ingen barkø eller stress med å dele opp regningen. Effektivt!
Mer øl på tapp og det hadde blitt full pott.
På tide at Bergen fikk et skikkelig alternativ til fastfoodburgere!
Kommer tilbake!

1  Takk, Ponnii
Anmeldt 14. januar 2019

Helt utrolig opplevelse, bestilte drikke og mat via appen og vipps der stod servitøren med drikken vår etter bare 1-2 min. Burgeren var FANTASTISK GOD. Gleder oss til å besøke denne plassen igjen!!

1  Takk, HanneEF3
Anmeldt 14. januar 2019

Dette må være Bergens beste burger! Du bestiller ved å bruke en app og betaler samtidig via appen. Her får betjeningen virkelig yte service, Drikken kom ca. 1-2 minutter etter at vi hadde bestilt, selv om restauranten var smekke full.
Har spist på Holy Cow 2 ganger nå og reiser mer enn gjerne til Bergen igjen for å spise burger! Vi synes dette er fantastisk både meg og min samboer og mine venner som var med første gang!

1  Takk, Asle A
Anmeldt 11. januar 2019 via mobile enheter

Når vi kom inn blei vi vist ned, men det var ingenting ledig, så vi enten oppe lokalet. Litt dårlig at betjeningen ikke hadde oversikt over ledige plasser. Pluss at en kan bestille via appen, men stort minus at det ikke er mulig å få vanlig springvann og må betale kr 36 for en flaske med Imsdal.
Positivt at vi fikk vite når ordren skulle være ferdig, selv om dette viste seg å ikke stemme, drikken kom først etter 25 min, og maten rett etter.
Hamburgeren var god, skuffet over at vi hadde betalt 20 kr ekstra for guacemole på hamburger som vi sleit med å finne igjen på burgeren. Med den største skuffelsen var søtpotet friesen, som både var ekstrem tynn og kan med det beste kalles lunken når vi fikk den.
Kommer nok ikke til å komme tilbake i hasten.

2  Takk, 454anjas

Reisende som så på Holy Cow, så også på

Har du vært i Holy Cow? Del dine erfaringer!