Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat, hyggelig service og fin lokale”
Anmeldelse av Ma Ma Thai

Ma Ma Thai
Få mat levert
Vurdert som nr. 144 av 452 Restauranter i Bergen
Kjøkken: Thai
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Vågen
Beskrivelse: Vi are now open in new location and happy to give you a taste of asian cousin. We are located in Strandgaten 89, and close to many attractions.
Anmeldt 23. juli 2020

Dette var kinesisk mat, servert av en hyggelig kinesisk dame. God mat, hyggelig service og fin lokale. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, NorthStar229794
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (123)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 123 anmeldelser

Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Her var det bare god stemning, knall god mat og ett fantastisk hyggelig personale i en nydelig fin resturant.
Jeg vil anbefale alle og gå hit for ett godt måltid, dessert eller en kaffe.

Jeg kommer absolutt hit ofte.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, miamarita
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Tusen takk for en fantastisk opplevelse. Vi ville innom å prøve den nye restauranten i «gågaten». Vi hadde litt å feire og dette var helt ypperlig plass. Fantastisk mat, kamskjell som er laget til perfeksjon, verter som byr på smil og en god latter og ellers veldig god atmosfære. Jeg anbefaler alle som er glad i asiatisk mat en tur til fantastiske Ma Ma - Thai.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, linnw2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk god mat og service ! anbefaler alle å gå å gå å spise der ! Reint og fint toalett med god størrelse .
Dropper China Palace glatt for denne restauranten !

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 673hegeg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2020

Maten var generelt helt middels, men prisen var litt høy i forhold til kvaliteten.
Det som ikke er bra var kyllingsuppen, smakløst ,minte meg om oppvaskvann.
Men hyggelig betjening og koselig sted.

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, brainraider
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Ma Ma Thai, så også på

Bergen, Hordaland
Bergen, Hordaland
 

Har du vært i Ma Ma Thai? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din