Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fin smaksopplevelse, men kjølig lokale”
Anmeldelse av Bien Basar

Bien Basar
Vurdert som nr. 74 av 452 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 29 - USD 69
Omgivelser: Vågen
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 6. august 2020

Dersom du ønsker å smake mange ulike og spennende matretter er dette rett sted. Vi valgte en delemeny med 6 ulike retter og var storfornøyde. Rettene så estetisk vakre ut og falt også i smak. Til dessert delte vi ostekaken med rabarbra kompott og crumbles som var svært god. Vi ble plassert rett under air conditionen og hadde derfor en kald opplevelse. Servitøren var veldig hyggelig, men ikke så tilstedeværende som vi hadde ønsket. I tillegg vil jeg informere om at restauranten fint kunne tilrettelegge for vegetarianere.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Ine E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (87)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1014 av 87 anmeldelser

Anmeldt 2. juni 2020 via mobile enheter

Vi var en gruppe på 9 som hadde bestilt bord til lunsj en solfylt lørdag. Etter anbefaling av kelner skulle de sette sammen en tapas lunsjmeny tilpasset antall gjester. Vi gledet oss virkelig til spansk tapas, mmnamm.
Vi fikk totalt 5 tapasretter. Smaksmessig noe spesielt og en smaksnedtur. Service og atmosfære er det som berger en gjennomsnittlig score.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, FRG47
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. mars 2020 via mobile enheter

Etter å ha spist her sommeren 2019 og den gode opplevelsen friskt i minne fra den gang var årets retur en gedigen skuffelse. Vi var 10 stk som alle bestilte litt forskjellig, og med tilbakeblikk burde vi kanskje ha forhåndsbestilt maten vi skulle ha. Det er uansett ikke en unnskyldning over hvor lite kontroll de hadde over serveringen. Vi måtte flere ganger i varen og etterspørres drikkevarer og de kan gjerne se på mulighetene for å tilby større glass med håndkraftsøl enn 0,3 dl i glass.

Maten av det vi fikk servert var svært god, men det tar altfor lang tid. Når det sitter 3 personer som etter 1 time og 30 minutter fortsatt ikke har fått maten sin er det ikke bra.

Jeg håper de får orden på dette snarlig, da maten er faktisk helt nydelig.

Opplevelsen ble som følger dårlig for en gjeng sultne og tørste bergensere.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, finndotno
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. februar 2020 via mobile enheter

Etter lenge å ha tenkt at Bien Basar burde besøkes, var det endelig klart for bursdagsfeiring og tapas. Det ble en gedigen skuffelse!! Vi var tre stykker som bestilte litt forskjellige retter. Rettene kom med minst 15 minutters mellomrom noe som gjorde at én ble sittende å spise mens de andre så på. Jeg ble selv sittende 45 minutter uten noe som helst mat (da de andre hadde rett jeg ikke tåler). Servitøren var lite behjelpelig med hva de forskjellige rettene faktisk inneholdt og tilrettelegging virket helt umulig. Maten var ellers en ganske kjedelig opplevelse. Ikke noe spesielt i det heletatt.

Trenger man tilpasninger på mat er dette virkelig ikke plassen å gå. Heller ikke hvis man vil ha smakfull og god mat.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, 88marita
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ChrisB9030, General Manager på Bien Basar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. februar 2020
Google-oversetting

Hei Marita

Thank you for taking the time to share this. I am so sorry for the experience you had, this is absolutely not good enough and we will be working hard to make sure this does not happen in the future. I hope you consider returning and we can give you a better experience next time.

Mvh,
Chris

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. februar 2020 via mobile enheter

Nydelige tapasretter med det beste av norske råvarer i et ærverdig lokale ved bryggen. Anbefales for alle som er glad i norske råvarer og spennende smakssammensetniger.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Clr19891
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ChrisB9030, General Manager på Bien Basar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. februar 2020
Google-oversetting

Hei Christian

Thank you so much for those kind words. Please come back again soon :)

Mvh,
Chris

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bien Basar, så også på

 

Har du vært i Bien Basar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din