“En sann nytelse ”

Bien Basar
Vurdert som nr. 31 av 609 Restauranter i Bergen
Fortreffelighetsbevis
Omgivelser: Vågen
Beskrivelse: Bien Basar er en klassisk restaurant med lokale råvarer fra både sjø og land. Opplev det beste av Vestnorske råvarer, servert på en klassisk måte i historiske omgivelser.
Anmeldt 5. september 2020 via mobile enheter

Skalldyrbonanza på Kjøttbasaren. Vi ble ført til bordet av hyggelig personale. Orienteringen om dagens skalldyrmeny var presis og utfyllende. Vin menyen var ganske begrenset og vi bestilte en Zarate Albarino. En mild vin med nydelig duft som utviklet seg etterhvert som den fikk luft. Startet med flatøsters fra Øygarden. En sann nytelse. Hele havet i et skall. Kuskjellene med sitron og granskudd overrasket med fyldig smak som minnet om kylling. Reker, krabbe, aioli og brød kom på tallerkenen. Litt arbeid men det var verdt det. Brødet kunne ha vert litt mer crisp. Det smakte som om det var dagsgammelt. Kongekrabben og skjøkrepsen var perfekt tilberedt. Brødet var som ved forrige rett. Blåskjellene smakte fantastisk. Sausen var perfekt balansert med en eksplosjon av smak. Brødet hadde nå endret karakter og var knallhardt. Kamskjell i pancetta var fantastisk. Full av smak og subtile teksturer. Ostekaken med skogsbær og ristede nøtter, og et snev av chevre, ble en fin avslutning på et deilig måltid. Den søte Edel cideren passet perfekt. Tusen takk for en flott aften. Vi kommer tilbake.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, Helge J

Anmeldt 6. august 2020

Dersom du ønsker å smake mange ulike og spennende matretter er dette rett sted. Vi valgte en delemeny med 6 ulike retter og var storfornøyde. Rettene så estetisk vakre ut og falt også i smak. Til dessert delte vi ostekaken med rabarbra kompott og crumbles som var svært god. Vi ble plassert rett under air conditionen og hadde derfor en kald opplevelse. Servitøren var veldig hyggelig, men ikke så tilstedeværende som vi hadde ønsket. I tillegg vil jeg informere om at restauranten fint kunne tilrettelegge for vegetarianere.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Ine E
Anmeldt 2. juni 2020 via mobile enheter

Vi var en gruppe på 9 som hadde bestilt bord til lunsj en solfylt lørdag. Etter anbefaling av kelner skulle de sette sammen en tapas lunsjmeny tilpasset antall gjester. Vi gledet oss virkelig til spansk tapas, mmnamm.
Vi fikk totalt 5 tapasretter. Smaksmessig noe spesielt og en smaksnedtur. Service og atmosfære er det som berger en gjennomsnittlig score.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, FRG47
Anmeldt 8. mars 2020 via mobile enheter

Etter å ha spist her sommeren 2019 og den gode opplevelsen friskt i minne fra den gang var årets retur en gedigen skuffelse. Vi var 10 stk som alle bestilte litt forskjellig, og med tilbakeblikk burde vi kanskje ha forhåndsbestilt maten vi skulle ha. Det er uansett ikke en unnskyldning over hvor lite kontroll de hadde over serveringen. Vi måtte flere ganger i varen og etterspørres drikkevarer og de kan gjerne se på mulighetene for å tilby større glass med håndkraftsøl enn 0,3 dl i glass.

Maten av det vi fikk servert var svært god, men det tar altfor lang tid. Når det sitter 3 personer som etter 1 time og 30 minutter fortsatt ikke har fått maten sin er det ikke bra.

Jeg håper de får orden på dette snarlig, da maten er faktisk helt nydelig.

Opplevelsen ble som følger dårlig for en gjeng sultne og tørste bergensere.

Dato for besøk: juni 2019
1  Takk, finndotno
Anmeldt 22. februar 2020 via mobile enheter

Etter lenge å ha tenkt at Bien Basar burde besøkes, var det endelig klart for bursdagsfeiring og tapas. Det ble en gedigen skuffelse!! Vi var tre stykker som bestilte litt forskjellige retter. Rettene kom med minst 15 minutters mellomrom noe som gjorde at én ble sittende å spise mens de andre så på. Jeg ble selv sittende 45 minutter uten noe som helst mat (da de andre hadde rett jeg ikke tåler). Servitøren var lite behjelpelig med hva de forskjellige rettene faktisk inneholdt og tilrettelegging virket helt umulig. Maten var ellers en ganske kjedelig opplevelse. Ikke noe spesielt i det heletatt.

Trenger man tilpasninger på mat er dette virkelig ikke plassen å gå. Heller ikke hvis man vil ha smakfull og god mat.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, 88marita
ChrisB9030, General Manager på Bien Basar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. februar 2020

Hei Marita

Thank you for taking the time to share this. I am so sorry for the experience you had, this is absolutely not good enough and we will be working hard to make sure this does not happen in the future. I hope you consider returning and we can give you a better experience next time.

Mvh,
Chris

Reisende som så på Bien Basar, så også på

Har du vært i Bien Basar? Del dine erfaringer!