Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Koselig atmosfære - nydelig mat!”
Anmeldelse av Bien Basar

Bien Basar
Vurdert som nr. 56 av 470 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 26 - USD 61
Omgivelser: Vågen
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 29. juli 2021 via mobile enheter

Fantastisk god mat og service!
Koselig atmosfære.
Anbefales for en god og hyggelig restaurantopplevelse i Bergen by!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, HelenDagOve
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (113)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2226 av 113 anmeldelser

Anmeldt 17. juli 2021

Vi valgte Bien Basar som skal servere det beste av Vestnorske råvarer på en klassisk måte.
Vår meny ble Piggvarkoteletter posjert i court bouillon og servert med primærgrønnsaker i en kremet løyromsmørsaus.

Skuffelsen var stor da vi oppdaget at det var mer ben og skinn enn fiskekjøtt.
Vi ga beskjed til vår danske servitør at maten var for dårlig og ba han gi beskjed til kokken at retten ikke var spiselig. Servitøren bekreftet at det ofte var mye ben i piggvaren.
Da servitøren kom tilbake fra kjøkkenet ble vi tilbudt dessert som en "erstatning".
Vi valgte Sjokolade mousse som var nydelig.

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, t0veirenen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juni 2021 via mobile enheter

Jaaaaaa. Nydelig opplevelse. Svært god mat til en ok pris. Anbefaler kalve tartaren!!!!! Jeg er normalt ikke så glad i tartar men denne var virkelig god. Julie er en super en herlig servitør som man kan bli glad i:) eneste å melde er toaletter i andre etasje som deles med et annet utested hvor det er fest og fyll. Totale en god opplevelse.

Dato for besøk: mai 2021
Takk, evacQ2544HG
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. mars 2021

Skalldyrbonanza Sept 2020.
Første besøk her for vår del.
Nydelige lokaler.
Fikk god info om dagens meny.
Alt smakte fantastisk,vi kommer garantert tilbake!
Menyen blir fortsatt snakket om 6 mnd senere.
Tusen takk for en suveren opplevelse,bøyer oss i hatten!

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Viggo H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. januar 2021

Var her med 2 venninner rett før jul og bestilte 5 retters meny. Det var plenty med mat og hadde problemer med å spise alt. Utrolig gode smaker, kjempe god service og gode vin anbefalinger. Her kommer jeg tilbake

Dato for besøk: desember 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, MissHansen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Bien Basar, så også på

 

Har du vært i Bien Basar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.