Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat og service!”
Anmeldelse av Bien Basar

Bien Basar
Vurdert som nr. 51 av 468 Restauranter i Bergen
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 23 - USD 55
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Vågen
Beskrivelse: Bien Basar er en klassisk restaurant med lokale råvarer fra både sjø og land. Opplev det beste av Vestnorske råvarer, servert på en klassisk måte i historiske omgivelser.
Anmeldt 19. september 2021 via mobile enheter

Fantastisk god piggvar, veldig god service. Servitøren var veldig flink med å time måltidene, og enkelt å få kontakt med.

Dato for besøk: september 2021
Takk, 429erik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (119)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2125 av 119 anmeldelser

Anmeldt 30. juli 2021

Kansje det beste måltidet eg har spist I byen! Har spist på de fleste restauranter her i byen. Å i går spise eg den beste fiske eg har spist. Hun hadde and og jeg torsk.. anden smakte også veldig bra.. Bra service og lokale.. litt ubehagelig stoler på tommanns bordet men, what ever! Sykt bra mat..

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Fashion-Boozt N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2021 via mobile enheter

Fantastisk god mat og service!
Koselig atmosfære.
Anbefales for en god og hyggelig restaurantopplevelse i Bergen by!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, HelenDagOve
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2021

Vi valgte Bien Basar som skal servere det beste av Vestnorske råvarer på en klassisk måte.
Vår meny ble Piggvarkoteletter posjert i court bouillon og servert med primærgrønnsaker i en kremet løyromsmørsaus.

Skuffelsen var stor da vi oppdaget at det var mer ben og skinn enn fiskekjøtt.
Vi ga beskjed til vår danske servitør at maten var for dårlig og ba han gi beskjed til kokken at retten ikke var spiselig. Servitøren bekreftet at det ofte var mye ben i piggvaren.
Da servitøren kom tilbake fra kjøkkenet ble vi tilbudt dessert som en "erstatning".
Vi valgte Sjokolade mousse som var nydelig.

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, t0veirenen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juni 2021 via mobile enheter

Jaaaaaa. Nydelig opplevelse. Svært god mat til en ok pris. Anbefaler kalve tartaren!!!!! Jeg er normalt ikke så glad i tartar men denne var virkelig god. Julie er en super en herlig servitør som man kan bli glad i:) eneste å melde er toaletter i andre etasje som deles med et annet utested hvor det er fest og fyll. Totale en god opplevelse.

Dato for besøk: mai 2021
Takk, evacQ2544HG
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Bien Basar, så også på

 

Har du vært i Bien Basar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.