“For en kveld vi hadde her....”
Anmeldelse av Lucky Bowl

Lucky Bowl
Vurdert som nr. 399 av 609 Restauranter i Bergen
Prisklasse: kr 1 041 - kr 2 724
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

For en kveld vi hadde her....
Her ble vi tatt i mot som konger og dronninger. Et nydelig oppdekket bord stod klart til oss. Noen hadde en fantastisk burger og andre hadde noe nydelige BBQ spareribs. Dette er kanskje Norges flotteste bowlinghall. Her er ting gjennomført. Etter et par runder bowling avsluttet vi kvelden med litt godt i glasset.
Må bare oppleves.

1  Takk, phovland

Anmeldt 25. januar 2020

Det hele begynte med programmeringen til bowlingsystemet. Det skal være 10 kjegler, men stadig satt computeren kun ned 9 kjegler. Da måtte vi få ny runde med kjegler, noe som tok veldig lang tid. Dette resulterer til mindre bowling og veldig mye venting. Lite bowling for pengene.

Betjeningen kom bort midt i spillet og sa at maten var klar, ingen timing her nei. Vi ønsket å fullføre spillet før vi skulle spise, men plutselig koblet hele systemet seg ut. Vi måtte nok en gang kontakte betjeningen som mente at timen våres var over.

Mat. Maten var faktisk god. Ble mett og det smakte. Positivt

Sluttregningen. Vi bestemte oss for å bowle litt til siden vi ikke fikk bowlet ferdig før maten. Nok en gang ble det mye venting og vi måtte bytte baner og styre på. LITE BOWLING FOR PENGENE..

Da oppgjørets time var kommet viser betjeningen seg å være så inkompetente at vi som gruppe betaler helt forskjellige summer. Jeg personlig gikk for 369 kroners pakken og litt mer bowling. Betalte til slutt 437 kroner. En av de andre i gjengen hadde 369 kroners pakken, mer bowling og 1 Cola. Vedkommende betalte kun 337 kroner!!!

De hadde ikke kontroll i det hele tatt og folk fra gruppen våres var begynt å gå hjem. Lettere stresset roper betjeningen på meg og sier at JEG ikke har betalt nok. Så jeg må inn igjen og betale 26 kroner til. Helt alvorlig, det fikser dere sa jeg med ett smil. Vi har hatt så mye trøbbel med banene, så det der står dere i. Men neida, hun stod på sitt og sa jeg ikke bare kunne stikke fra regningen.

Personlig kommer jeg aldri til å anbefale dere til noen og jeg kommer aldri til å bowle hos dere igjen! Håper ledelsen tar grep, for dette var helt håpløst.. Forbannet

Dato for besøk: januar 2020
2  Takk, danielkI5572ST
Anmeldt 25. januar 2020

Begynner med det positive; Maten var god.

Så over til det negative: Servicenivået til betjeningen var for dårlig da det tekniske nivået til bowlingsystemet begynte å sette opp 9 kjegler i stedet for 10 til enhver tid. Fikk til slutt byttet bane, men der var teknikken i bakkant av banen ikke helt intakt, måtte hente betjening flere ganger for at de skulle gå bak banen og fikse. Til tross for all bortkastet tid pga ELENDIG teknisk stand var det ikke snakk om å kompensere med ekstra tid. Vi hadde bestilt 1 time bowling, og rakk halvannen runde før timen var brukt opp. Vet ikke om jeg skal bruke ordet svindel, men føler ikke at det var en positiv opplevelse.
Når vi skulle betale, ble det også rot. Alle hadde samme pakke, men hun som betjente kassen klarte å nærmest beskylde oss for å prøve å stikke fra regningen fordi det manglet oppgjør for en dessert, SOM VAR INNI PAKKEN VI HADDE BESTILT, men hun måtte innrømme til slutt at det var hennes feil.
Ikke en hyggelig opplevelse, styr unna eller velg andre alternativer i området dersom man ønsker å ha en hyggelig kveld med bowling.

Dato for besøk: januar 2020
Takk, Tacotubz
Anmeldt 19. november 2019 via mobile enheter

Vi bestilte milkshake, burgere og en barnemeny med nuggets. Vi gikk fra stedet kvalm, og kommer nok aldri til å spise der igjen.

- burgeren var så våt at brødet klistret seg til fingrene.
-det var klumper av brusk i kjøttet (se bilde).
- løkringene var for lite frityrstekt og var bløte og seige. De så og smakte som fryste industriproduserte løkringer.
-nuggetsene i barnemenyen var også for lite stekt.
- jordbærmilkshaken ser kjempegod ut på reklamen servert i et glass dekorert med rød delikat jordbærsaus. Det vi fikk servert var et glass dekorert med brun jordbærsaus som ikke smakte jordbær. Muligens for gammel?
- det var dårlig service, og aldri noen som kom og lurte på hvordan det smakte.

Her får man servert mat med billigst mulige ingredienser til en dyr penge, uten service eller med medarbeidere som bryr seg eller har stolthet for maten de serverer.

Vil du ha en god burger så ta heller turen ned gata til Kokkobello, så slipper du være kvalm etter å ha spist på lucky bowl.

Dato for besøk: november 2019
2  Takk, Onkel_Daffi
Anmeldt 17. november 2019

Folkene som jobber her er udugelige, servicen er kjempe dårlig og de er ufattelig uproffesjonel! Vi spurte om størrelsen på en pizza, og damen i kassen svarte «ganske stor» for at vi spurte om hun kunne utdype så brukte hun 2 minnutter på å utydpe en dårlig forklaring og etterfølge det med «vi er tom» og bruke opp tiden vår! Vi kom tilbake senere for at de ignorerte oss siden de 2 i kassen hadde en privat samtale og den var viktigere enn oss!

Dato for besøk: november 2019
1  Takk, Haakon S

Reisende som så på Lucky Bowl, så også på

Har du vært i Lucky Bowl? Del dine erfaringer!