Det hele begynte med programmeringen til bowlingsystemet. Det skal være 10 kjegler, men stadig satt computeren kun ned 9 kjegler. Da måtte vi få ny runde med kjegler, noe som tok veldig lang tid. Dette resulterer til mindre bowling og veldig mye venting. Lite bowling for pengene.
Betjeningen kom bort midt i spillet og sa at maten var klar, ingen timing her nei. Vi ønsket å fullføre spillet før vi skulle spise, men plutselig koblet hele systemet seg ut. Vi måtte nok en gang kontakte betjeningen som mente at timen våres var over.
Mat. Maten var faktisk god. Ble mett og det smakte. Positivt
Sluttregningen. Vi bestemte oss for å bowle litt til siden vi ikke fikk bowlet ferdig før maten. Nok en gang ble det mye venting og vi måtte bytte baner og styre på. LITE BOWLING FOR PENGENE..
Da oppgjørets time var kommet viser betjeningen seg å være så inkompetente at vi som gruppe betaler helt forskjellige summer. Jeg personlig gikk for 369 kroners pakken og litt mer bowling. Betalte til slutt 437 kroner. En av de andre i gjengen hadde 369 kroners pakken, mer bowling og 1 Cola. Vedkommende betalte kun 337 kroner!!!
De hadde ikke kontroll i det hele tatt og folk fra gruppen våres var begynt å gå hjem. Lettere stresset roper betjeningen på meg og sier at JEG ikke har betalt nok. Så jeg må inn igjen og betale 26 kroner til. Helt alvorlig, det fikser dere sa jeg med ett smil. Vi har hatt så mye trøbbel med banene, så det der står dere i. Men neida, hun stod på sitt og sa jeg ikke bare kunne stikke fra regningen.
Personlig kommer jeg aldri til å anbefale dere til noen og jeg kommer aldri til å bowle hos dere igjen! Håper ledelsen tar grep, for dette var helt håpløst.. Forbannet