“Siste gangen her!”
Anmeldelse av Jordbærpikene

Jordbærpikene
Vurdert som nr. 411 av 612 Restauranter i Bergen
Anmeldt 3. april 2023 via mobile enheter

Kom til stort sett bare tomme bord som enten var skitne, eller rotete. Bordene var fulle av skittent bestikk, under bordene lå fries og på stolene var ketsjup. Fant til slutt et bord som gikk an å sitte ved - det var bare litt skittent. Bestillingen er kontaktfri vha QR-kode. Fungerte fint. Ble ca 1000kr for kun mat uten drikke for en familie på 2 små og 2 store. Vi må hente mat og drikke selv. Alle ketshupflaskene var ca tomme. Det var tomt for rent bestikk. Vi fikk engangs-bestikk som gav bi-smak. Kommenterte dette til de ansatte, som med kroppsspråk viste tydelig at de mente det var en uakseptabel kommentar fra oss. To stk ved bordet fikk maten 10 min før de to siste. Maten til 1/4 var kald. Vi spurte om det var kommet rent bestikk, og fikk beskjed om å gå bort og finne oss noe selv. Det er omtrent ingenting positivt å si om noe som helst. Vi fikk det vi hadde bestilt, hvis det kan regnes som noe positivt, for meg er det en selvfølge. Ok mat, hvis det hadde vært rimeligere. Skittent. Dårlig service. Siste gangen vår her. Og vi bor like ved, og spiser ofte på Lagunen. Dette ble dråpen som fikk begeret til å renne over for Jordbærpikene. Er det ingen voksne som er ansvarlige på dette stedet?

Dato for besøk: april 2023
Takk, Sunniva_H_12

Anmeldt 21. november 2022 via mobile enheter

Tomt for ost , svidd burger, dårlig brød forkledd som fucassia.. enkelt å rydde opp i , men ikke nok tiltak/oppfinnsomhet hos de ansatte(virker uerfarne)

Dato for besøk: november 2022
Takk, Paradise44342077210
Anmeldt 5. juli 2022

Jeg bestilte en kyllingwrap og iskaffe til lunsj. Iskaffen kom raskt, men jeg ventet over 40 minutter på kyllingwrappen før jeg bestemte meg for å etterlyse den. De hadde åpenbart glemt den da jeg fikk til svar «åh, fikk du den ikke med en gang?». Så kom wrappen etter få minutter. Da den endelig var kommet og jeg hadde spist meg halvveis gjennom oppdaget jeg en større plastbit i maten (plastfolie av noe slag). Denne var godt gjømt i maten, så hadde jeg ikke spist med kniv og gaffel er det ikke sikkert jeg hadde oppdaget den før jeg hadde puttet den i munnen. Jeg gav beskjed om plastikken og fikk til svar «huffda, beklager det» uten noe videre tilbud om ny mat/kompensasjon etc. Skal definitivt ikke tilbake dit!!

Dato for besøk: juli 2022
Takk, katharinakN4478ET
Anmeldt 31. oktober 2020 via mobile enheter

Veldig overpriset mat. Bestilte karbonade på ristet med egg og poteter.
Maten var lenge klar å stod i serveringsluken men ingen servitør hentet maten- maten ble stående i ca 5 -10 min før eg gav beskjed og spurte om eg kunne hente den selv. Fikk ett surt svar om at vi servere til bordet . Ventet ytterligere i ca 3 min . Maten var iskald- brødet var seigt pga det hadde vært ristet og blitt kaldt. Klagde og de varmet opp igjen karbonade og egg men med samme kalde og da seige brød under. Nei dette var dårlig og ingen beklagelse. Går ikke hit igjen .

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, Susanne F
Anmeldt 11. september 2020 via mobile enheter

Nachos med kjøttdeig inneholdt nesten ikke en bit kjøtt. Pasta med kylling var smakløs. Maten kom fort.

Dato for besøk: september 2020
Takk, pertoreHK

Reisende som så på Jordbærpikene, så også på

Har du vært i Jordbærpikene? Del dine erfaringer!