Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middags bestilling på valgdagen”
Anmeldelse av Byhyggen

Ingen bilder tilgjengelig
Har du et bilde?
Legg det til.
Byhyggen
Vurdert som nr. 368 av 468 Restauranter i Bergen
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 13. september 2021

Klokken var 16:31; Jeg ville bestille dagens middagsrett. Personalet sto på kjøkkenet. Jeg sto ved kassen. Klokken var 16:31.
Så ble jeg ekspedert. Beklager; klokken er over 16:30.
Jeg har gått på Byhyggen, som det nå heter, helt fra det ble åpnet. Med barn, med mor, med venner, familie og alene.
Det ble ingen middag i dag!
Det er noe som heter skjønn!
Det er noe som heter service!
Mistet dessverre lysten til å gå tilbake igjen.
Og; dette var slett ikke noe hyggelig.

Dato for besøk: september 2021
Takk, siritovem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (5)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 5 anmeldelser

Anmeldt 8. august 2020

Lørdags formiddag med napoelonskake og kaffe, hyggelig, tenkte jeg. Frem til jeg konstaterte at butterdeigen på napoleonskaken var av samme konsistens som vaniljekremen og kremen. Jeg gikk da til disken for å spørre om dette var gårdsdagens kaker, og fikk til svar fra en fra personalet, at nei det visste hun ikke, de fikk kakene fra Hjelles konditori.
Jeg gikk tilbake til bordet og den grøtete konsistensen på mitt kakefat og bestemte meg for å bli en gretten gammel gubbe. Jeg gikk tilbake og krevde pengene tilbake, denne gang fra en annen litt mer hyggelig betjening. Jeg fikk pengene tilbake med en beskjed om at sjefen hadde sagt at disse kakene kunne selges fordi de så ganske bra ut, selv om de var fra dagen før. Jeg greide ikke å være mer guffen, takket for pengene. (Verdt å bemerke; kakene ble solgt til full pris)
Det er kleint å klage og å være guffen. For å unngå dette igjen, er det best å unngå "Byhyggen". Da slipper man den kleine situasjonen når den oppstår, og ergrelsene etterpå.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Lars Vagle S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2019 via mobile enheter

Meget god mat og service! Dem hadde også god peiling på glutenfri og jeg som har cøliaki og er veldig allergisk følte meg trygg på å spise der. Virkelig en god plass og spise lunsj. Tommel opp frå oss

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, marteutengluten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. mars 2019
Google-oversetting

Dato for besøk: mars 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. februar 2020
Google-oversetting

Dato for besøk: februar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Byhyggen, så også på

 

Har du vært i Byhyggen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.