Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fortrefdelig”
Anmeldelse av Waffle House

Waffle House
Vurdert som nr. 4 av 5 Dessert i Bergen
Omgivelser: Vågen
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 12. juli 2020

Waffle House Bergen tilbød en upåklagelig opplevelse med fortreffelig service!
Maten var nydelig og stedet byr på mersmak.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, vebj_rnj2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (20)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 20 anmeldelser

Anmeldt 5. juli 2020

Dette er ikke et gjennomført konsept. Fargerike lokaler med lamper uten fungerende lyspærer, noen norske bøker på en hylle, et masseprodusert bilde med Route 66-motiver og et med britiske telefonkiosker med tyrkisk musikk i bakgrunnen. Menyene står på bølgete A4-ark og tallerkenene hadde skår i seg. Vaflene var gode, men gatekjøkkenmaten var middelmådig. Kan bestilles med Foodora.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Katarina A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juni 2020

Fikk super god service, med fantastisk mat. Veldig hyggelige folk, her skal vil tilbake Anbefalest på det sterkeste!!

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Scenic828499
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juni 2020

Etter gode anmeldelser hadde vi store forhåpninger, men ble skuffet. For det første kunne jeg ikke bestille en Philly Cheese-Steak fordi de ikke hadde ferdig brødene, godt over en halvtime etter åpning. Slike ting forventer jeg skal være klare når et sted åpner. Jeg bestilte i stedet en Döner Roll som smakte greit, men var lunken og var ganske tynn med lite innhold. Forsvarte ikke prisen. Følget spiste en Bubble-waffle med egenkomponert fyll og var mer fornøyd.

En annen ting jeg reagerte på var at mannen bak disken påstod at bankterminalen ikke virket og spurte om jeg kunne betale på Vipps. En betaling som gikk til hans, eller en annen manns, private konto. Greit nok, det kan skje. Men når han i tillegg regner ut summen på en kalkulator og ikke på kassaapparatet, og det ikke blir skrevet ut en kvittering, fikk jeg en klar følelse av at dette ble penger utenom regnskapet. Det gir ikke akkurat et positivt inntrykk av et sted.

Når det er sagt er det slett ikke umulig at jeg kommer tilbake for en Philly Cheese-Steak. Men da kommer jeg litt ut i åpningstiden...

Dato for besøk: mai 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Leif55
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2019 via mobile enheter

Slitt, men koselig og gammelt fargerikt lokale, vaffel med friske bær og sjokolade er alltid godt, jeg kommer gjerne igjen

Dato for besøk: november 2019
2  Takk, OddRichard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Waffle House, så også på

 

Har du vært i Waffle House? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din