“Smakløst og uinteressant til en stiv pris”
Anmeldelse av Bergen Brunsj

Bergen Brunsj
Vurdert som nr. 143 av 595 Restauranter i Bergen
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 13. februar 2024

Testet Bahia-brunsjretten og ble mildt sagt skuffet. Svært små porsjoner på "lunsjbrettet", smakløst og uinteressant, til en stiv pris. Man kan få så mye mer og bedre mange andre steder i Bergen, så dette var dessverre ikke verdt det.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, annavvvvvv

Anmeldt 9. februar 2024 via mobile enheter

Var her i 2023 og det var en opptur - i dag var det en nedtur. Hva har skjedd? Vi bestilte lunsj og ingen ble mett - det var ikke mulig når det virket som halvparten av retten var glemt igjen på kjøkkenet. Ingen spennende smaker og dvaske søtpotetfries. Hyggelig betjening til tross, vi kommer nok ikke tilbake

Dato for besøk: mars 2023
Takk, 115annew
Anmeldt 9. januar 2024

Bestilte en brikke med litt utvalg. Det var bl.a oljet og fet røkelaks (den blir det når den har lagt en stund oppskjært) som var skåret i tykke lite delikate skiver. . 1 liten surdeig skive var heller ikke mye å mette seg på. Blåbærene til dessert var nok «ferdige» før helgen. Toppet måltidet med ett tynt vaffelhjerte tilslutt. Kl 16 (etter 1,5 t) ble vi bedt om å gå…..bordet vårt var reservert. Det var flere ledige bord i lokalet, og kjøkkenet stenger kl 1630.
Takk for oss. Vi kommer aldri tilbake.

Dato for besøk: januar 2024
Takk, helensT7455HW
Anmeldt 8. oktober 2023

Dette er et populært sted lokalisert svært sentralt. Vi var heldige som fikk et bord rundt lunsjtider. Menyen er spennende og med flere ulike bruns-platter å velge mellom. Rettene kan lett tilpasses vegetar. Det tok en stund før maten kom, men vi koste oss så mye i lokalet at det ikke hadde så mye å si. Porsjonene er rikelige, og det falt i smak at man har flere små retter på platteren. Betjeningen var hyggelig og lokalet stilig! Helt i enden av lokalet er det en trivelig bakgård. Det eneste som trekker ned er at det er hektisk og litt ventetid på mat, ellers var alt tipp topp.

Dato for besøk: september 2023
Takk, Ine E
Anmeldt 6. oktober 2023 via mobile enheter

Bestilte Bergen brunsjen som var helt gjennomsnittlig. Eggerøren var smakløs, noe som trakk veldig ned når prisene var såpass stive. Kunne tilbydd noen mindre retter på menyen. Det som trakk opp var ferskpresset juice og godt brød!

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, 624karolineb

Reisende som så på Bergen Brunsj, så også på

Har du vært i Bergen Brunsj? Del dine erfaringer!