Var her og spiste med min mor og onkel for noen dager siden, og jeg bestilte en spaghetti carbonara. Maten var nydelig, men jeg følte porsjonen jeg fikk var litt liten, så jeg spiste opp maten veldig fort og var fortsatt litt sulten når jeg var ferdig. Jeg ba om å få se på menyen igjen for å se om de hadde noe smått jeg kunne bestille, men fant ikke noe som fristet umiddelbart som ikke ville belaste mammas lommebok mer enn jeg ville, hehe. Servitrisen vi hadde var verdens søteste! Jeg kunne se på ansiktet hennes at hun fikk genuint dårlig samvittighet for at jeg ikke ble mett av maten. Hun beklaget seg, og jeg sa at det gikk helt fint og at maten var nydelig uansett, men at jeg bare var veldig sulten. Hun gikk videre og kom til slutt tilbake med creme brulé og iskrem til meg på huset. Den var selvfølgelig også helt nydelig, og creme brulé er tilfeldigvis noe av det beste jeg vet, så jeg ble helt lamslått av glede. Det er så fint å bli så godt tatt vare på, selv om restauranten omtrent var full og vi ikke hadde reservert bord eller noe. Fantastisk service og mat:)