Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk god mat”
Anmeldelse av Arti Indisk Restaurant

Arti Indisk Restaurant
Vurdert som nr. 280 av 452 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 3 - USD 29
Restaurantdetaljer
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Utrolig god indisk mat, fantastiske naan brød. Hyggelig betjening og atmosfære. Kommer garantert tilbake

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, 490kristinee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (26)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

913 av 26 anmeldelser

Anmeldt 16. februar 2020 via mobile enheter

Vi var veldig fornøyd med maten, men dessverre trekker treg og lite service ned. De to unge kelnerne var hyggelig men virket svært uerfaren. Lang tid før vi fikk bestilt drikke, og vi satt ca 40 min etter maten uten at det ble ryddet eller spurt om vi ønsket mer å drikke. Usikker på om det serveres dessert i restauranten, vi ble iallfall ikke tilbudt.
Veldig fine og koselige lokaler.
Men maten var såpass god at vi kommer tilbake for den!

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, 336kristinej
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. februar 2020 via mobile enheter

Trivelig resturant. Hyggelig servitør, snille priser. God mat som anbefales ! Kan gjerne dra dit flere ganger !

Dato for besøk: februar 2020
Takk, kristinsjaastad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. desember 2019

Jeg tror jeg hadde store forventninger til dette stedet- denne restauranten er helt ny, den er veldig fint og nydelig dekorert.
Maten derimot var ikke noe å skryte av- tynt og stam...
Servitøren spurte om vi var villige til å prøvesmake en kakebit- dette sa vi ja til,men så fikk vi det på regningen.....

Dato for besøk: desember 2019
1  Takk, NOrNOr1981
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. november 2019

Dette er noe av den bedre indiske maten jeg har fått i Norge. Vi bestilte bord på forhånd og ble møtt i døra med et stort smil. lokalene var rolige og behagelige. servitørene var kjempehyggelige og veldig behjelpelige da vi spurte hvilke retter som passet sammen. Man bestiller en stor hovedrett og så følger det med en mindre rett som man kan velge. Dermed får man veldig mye for pengene. Maten var alt i alt veldig bra. Godt utvalg i kjøtt, vegetar og vegansk mat.

Dato for besøk: november 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Expedition464686
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Arti Indisk Restaurant, så også på

 

Har du vært i Arti Indisk Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din