Utrolig god indisk mat, fantastiske naan brød. Hyggelig betjening og atmosfære. Kommer garantert tilbake
Vi var veldig fornøyd med maten, men dessverre trekker treg og lite service ned. De to unge kelnerne var hyggelig men virket svært uerfaren. Lang tid før vi fikk bestilt drikke, og vi satt ca 40 min etter maten uten at det ble ryddet eller spurt om vi ønsket mer å drikke. Usikker på om det serveres dessert i restauranten, vi ble iallfall ikke tilbudt.
Veldig fine og koselige lokaler.
Men maten var såpass god at vi kommer tilbake for den!
Trivelig resturant. Hyggelig servitør, snille priser. God mat som anbefales ! Kan gjerne dra dit flere ganger !
Jeg tror jeg hadde store forventninger til dette stedet- denne restauranten er helt ny, den er veldig fint og nydelig dekorert.
Maten derimot var ikke noe å skryte av- tynt og stam...
Servitøren spurte om vi var villige til å prøvesmake en kakebit- dette sa vi ja til,men så fikk vi det på regningen.....
Dette er noe av den bedre indiske maten jeg har fått i Norge. Vi bestilte bord på forhånd og ble møtt i døra med et stort smil. lokalene var rolige og behagelige. servitørene var kjempehyggelige og veldig behjelpelige da vi spurte hvilke retter som passet sammen. Man bestiller en stor hovedrett og så følger det med en mindre rett som man kan velge. Dermed får man veldig mye for pengene. Maten var alt i alt veldig bra. Godt utvalg i kjøtt, vegetar og vegansk mat.