Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Måtte vente 1 time på maten”
Anmeldelse av Arti Indisk Restaurant

Arti Indisk Restaurant
Vurdert som nr. 357 av 468 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 19 - USD 23
Restaurantdetaljer
Anmeldt 19. september 2021

Vi har vært her endel ganger da vi bor i nærheten, og hver gang har vi måttet ventet 40 minutter. Ved dagens besøk gikk det en hel time før vi ble servert. Da er det ikke verdt det lenger, uansett hvor god maten er… De må begynne si nei til å ha gjester i restauranten dersom de ikke har kapasitet til det, fordi de prioriterer takeaway. Eventuelt lage en løsning hvor man kan bestille det man skal ha i forkant av besøket, slik at det ikke tar så forferdelig lang tid- også uten info underveis eller noen som tar kontakt.
Vi kommer ikke til å gå her igjen.

Dato for besøk: september 2021
Takk, liska1111
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (40)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1216 av 40 anmeldelser

Anmeldt 21. juli 2021 via mobile enheter

Maten var svært god! Mye bedre enn Mother India i Kristiansand.
I disse covid-tider så var smittevernet på topp, svært seriøst.
Anbefales!

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, Wander230075
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. april 2021 via mobile enheter

Bestilte tandoori-mix via foodora. Det var ekstremt dårlig kvalitet på lammespydet, kyllingen, og kongerekene. Umulig å spise, så det gikk derfor rett i søpla.

Dato for besøk: april 2021
Takk, alexanderg196
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. desember 2020 via mobile enheter

Da var det på tide å teste filialen av Arti på Danmarks plass. Interiøret her er adskillig mer stilfult en i moderrestauranten, nytt og moderne. Ble godt tatt i mot, og menyen kom raskt på plass. Bestillingen gjøres via ordr.no. Det var påkrevd å velge en siderett, uten at vi skjønte hva dette var. Maten ble servert på et brett med flere skåler, og det virket som om hovedretten var fordelt i to skåler med ulik saus. Mulig dette som er siderett...? Fornøyd med både mat og service.

Dato for besøk: oktober 2020
2  Takk, Hellebor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. oktober 2020

Min datter og jeg hadde lyst på indisk mat og valget falt på denne restauranten. Noe som viste seg å være et meget godt valg. Behagelig servitør, flott interiør, meget rent(en fryd å gå på slike rene toaletter) og sist men ikke minst den beste indiske maten vi noen gang har smakt. Kommer garantert tilbake her!

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, norwegiannurse1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Arti Indisk Restaurant, så også på

 

Har du vært i Arti Indisk Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.