“Veldig fornøyd”
Anmeldelse av Zupperia Lagunen

Zupperia Lagunen
Vurdert som nr. 413 av 479 Restauranter i Bergen
Anmeldt 28. juli 2020

Vi valgte forskjellige retter, både fisk og kjøtt. Begge deler var lekkert anrettet, og smakte veldig godt.
Smilende og hyggelig personale, og servicen var super. Kommer garantert tilbake.

Takk, Cecilie9

Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

800kr I regningen og mat jeg ikke rørt. Dårlig service og dårlig kvalitet på mat. Utrolig skuffende. Aldri spist så dårlig kyllingspyd og crispy duck. Null service, fikk knust glass med vann, måtte be om få talarken for å spise forrett. Virkelig kjenner at vi kastet bort penger.

2  Takk, wero85
Anmeldt 13. juli 2020

Mitt første besøk på zupperia, aldri igjen. Dårlig service, måtte hente menyene selv, spørre 3 gsnger om å bestille og vente 50 minutter på mat.!

Takk, Lucasjasgribbffib
Anmeldt 28. mai 2020 via mobile enheter

Det å servere standard spaghetti i smakløs kraft med slintrete kylling og svært slurvete oppkuttede grønnsaker med roten fortsatt på og det hele.... veldig skuffet over at dere selger dette som ramen! Det er ikke i nærheten engang. Styr unna!

Dato for besøk: mai 2020
Takk, Karoline H
Anmeldt 23. januar 2020

Dette var min første tur til Zupperia Lagunen. Venninnen min og jeg ble vi møtt av en sur og mimikkløs ung mann. Han var svært utålmodig og spurte oss flere ganger om vi var klar til å bestille, og det virket som om han ble sur da vi ikke var det. Etter den tredje gangen han spurte oss, bestilte vi mat, og vi fikk nesten ikke bestilt oss ferdig før han bokstavelig talt nappet menyen ut av hendene til venninnen min. Han må ha sett at vi så sjokkert ut, men det var ingen unnskyldning å få. Det var forøvrig kun oss og et par andre gjester tilstede, så litt bedre service er å forvente på en restaurant! Suppen jeg bestilte var god, men brødet jeg fikk ved siden av var nærmest svidd. Jeg har alltid likt Zupperia, men etter denne hendelsen kommer jeg aldri til å sette min fot inn der igjen!

Dato for besøk: desember 2019
1  Takk, HeleneS-1324

Reisende som så på Zupperia Lagunen, så også på

Har du vært i Zupperia Lagunen? Del dine erfaringer!