“Skikkelig dårlig service”
Anmeldelse av Zupperia Lagunen

Zupperia Lagunen
Vurdert som nr. 430 av 609 Restauranter i Bergen
Anmeldt 22. august 2020

Skikkelig elendig service! Servitøren tok i mot bestillingen, kom tilbake mange minutter senere og lurte på hva vi hadde bestilt, hun hadde nemlig ikke skrevet det opp, så tok det kjempe lang tid før vi fikk maten, i tillegg fikk vi ikke mat samtidig, jeg måtte vente nesten ti minutter ekstra før min tallerken kom...
Maten var god, men det er også det eneste som er positivt!

1  Takk, Turglad88

Anmeldt 28. juli 2020

Vi valgte forskjellige retter, både fisk og kjøtt. Begge deler var lekkert anrettet, og smakte veldig godt.
Smilende og hyggelig personale, og servicen var super. Kommer garantert tilbake.

Takk, Cecilie9
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

800kr I regningen og mat jeg ikke rørt. Dårlig service og dårlig kvalitet på mat. Utrolig skuffende. Aldri spist så dårlig kyllingspyd og crispy duck. Null service, fikk knust glass med vann, måtte be om få talarken for å spise forrett. Virkelig kjenner at vi kastet bort penger.

2  Takk, wero85
Anmeldt 13. juli 2020

Mitt første besøk på zupperia, aldri igjen. Dårlig service, måtte hente menyene selv, spørre 3 gsnger om å bestille og vente 50 minutter på mat.!

Takk, Lucasjasgribbffib
Anmeldt 28. mai 2020 via mobile enheter

Det å servere standard spaghetti i smakløs kraft med slintrete kylling og svært slurvete oppkuttede grønnsaker med roten fortsatt på og det hele.... veldig skuffet over at dere selger dette som ramen! Det er ikke i nærheten engang. Styr unna!

Dato for besøk: mai 2020
Takk, Karoline H

Reisende som så på Zupperia Lagunen, så også på

Har du vært i Zupperia Lagunen? Del dine erfaringer!