“Fint lunsj sted”
Anmeldelse av Zupperia Lagunen

Zupperia Lagunen
Vurdert som nr. 429 av 609 Restauranter i Bergen
Anmeldt 28. november 2021 via mobile enheter

Et hyggeligt sted sett opp mot at det ligger på et kjøpesenter.

Jeg gikk for "Kokkens kromspring" Porsjonene er generelt sett store og jeg klarte ikke å spise opp allt på tallerken. Prisen er det ikke noe å si på

Maten var for varm da den ble servert og såpass sterk på smak at de gjerne kunne hatt muligheten til å bestille styrken selv. Denne retten har sprøstekte nudler i bunn, men en god del soyasaus som gjør mye av nudlene bløt.

Dato for besøk: november 2021
Takk, SteinA740

Anmeldt 25. september 2021

God mat men slett service. Selv om servitørene er megavennlige, glemmer de det vi ber om...som vann, regning osv. Burde ha et kurs i å få oversikt og ikke stresse selv om det er travelt..som servitører som oftest har.

Dato for besøk: september 2021
Takk, 304birtev
Anmeldt 16. januar 2021 via mobile enheter

Veldig god opplevelse. Alt er ikke perfekt, men slik situasjonen er i dag så var dette kjekt.
Jeg bestilte sammen med familien, og bommet på valget mitt. Servitøren var så hyggelig og hjalp meg med å få på plass noe som jeg fikk i meg. Ja, han serverte te, uten skje og sukker-men han lot oss føle oss velkommen og maten er bra. Vi kommer tilbake

Dato for besøk: januar 2021
1  Takk, wenchew2015
Anmeldt 22. august 2020

Skikkelig elendig service! Servitøren tok i mot bestillingen, kom tilbake mange minutter senere og lurte på hva vi hadde bestilt, hun hadde nemlig ikke skrevet det opp, så tok det kjempe lang tid før vi fikk maten, i tillegg fikk vi ikke mat samtidig, jeg måtte vente nesten ti minutter ekstra før min tallerken kom...
Maten var god, men det er også det eneste som er positivt!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Turglad88
Anmeldt 28. juli 2020

Vi valgte forskjellige retter, både fisk og kjøtt. Begge deler var lekkert anrettet, og smakte veldig godt.
Smilende og hyggelig personale, og servicen var super. Kommer garantert tilbake.

Takk, Cecilie9

Reisende som så på Zupperia Lagunen, så også på

Har du vært i Zupperia Lagunen? Del dine erfaringer!