“Nydelig mat og god service!”
Anmeldelse av NawabS

NawabS
Vurdert som nr. 112 av 609 Restauranter i Bergen
Anmeldt 4. oktober 2020

Kan virkelig anbefales!
Vi var to gjester som begge bestilte hvitløks naan-brød og Palak Chicken (sistnevnte er nr. 27 på menyen) ; fantastisk- og fyldig saus med kyllingbiter. Servert med en liten salat til. Gul ris. Fikk spm. ved bestilling om hvilken styrke vi ville ha på maten (1-3), og det er absolutt et pluss. Vi nøt maten, ble god og mett, og betalte inkl. to brus litt over 600,- Fornøyd!
Har lest i andre anmeldelser om at det tar litt tid å få maten , men det er ikke tilfelle når man spiser på stedet ;)

Dato for besøk: oktober 2020
2  Takk, Astri K

Anmeldt 4. oktober 2020 via mobile enheter

Stakk innom for en søndagsmiddag og fikk tre forskjellige himmelske retter. Hun tok en vegetar tikka masala med kikerter og hun var meget fornøyd. Min Lam Tikka Masala var nydelig og fruen var like fornøyd. Lokalene - helt greit, ikke noe jåleri. Maten tipp topp!

Dato for besøk: oktober 2020
1  Takk, kjetilhugo
Anmeldt 30. september 2020 via mobile enheter

Kjempe gode smaker!
Og hyggelig betjening. Fantstisk godt nannabrød (garlic naan) Kommer veldig gjerne igjen.

2  Takk, 490kristinee
Anmeldt 27. september 2020 via mobile enheter

Vi valgte beste indiske i Bergen. Tripadvisor sa nr. 1 er NawabS 🏆 ( Selv om de er pakistansk restaurant) Stolte på tidligere gjesters vurdering og bekrefter deres synspunkter. Kjempefint og deilig måltid for oss 6. Kommer igjen og vil bruke TakeAway.

Takk, Geir Atle K
Anmeldt 26. september 2020 via mobile enheter

Dette har blitt en av våre take away favoritter nå under covid 19!
Fantastisk vegetarmat (vi elsker spesielt nawabs daal) og hvitløksnanen er også nydelig! Eneste som trekker litt ned er lang leveringstid - men maten er verdt det!

Takk, poppyseed029

Reisende som så på NawabS, så også på

Har du vært i NawabS? Del dine erfaringer!