Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Jeg oppdaget stedet sommeren 2020”
Anmeldelse av Kafe Chaos

Kafe Chaos
Få mat levert
Vurdert som nr. 4 av 27 Kaffe og te i Bergen
Prisklasse: USD 3 - USD 19
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 29. august 2020

Har lett etter flere steder hvor jeg kan sitte med min fritidsaktivitet (skriving), og da oppdaget jeg blant annet dette hyggelige (og praktiske) stedet på "Høyden" i Bergen. Pleier å ta meg en latte, og noe lett å spise.
Veldig hyggelig betjening.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, JohnnyBoyMann
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (86)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 86 anmeldelser

Anmeldt 2. oktober 2019

Skulle kjøpe en kaffe. Den kvinnelige betjeningsdamen så ned i mobilen når jeg kom inn, og løftet så vidt hodet. Jeg gikk bort til "baren", og stilte meg rett i nærheten av henne. Hun fortsatte med å se ned i mobilen, og tastet ettertrykkelig. Jeg sto og ventet et halvt minutt på at hun skulle bli ferdig, men hun var fastlåst i mobilen. Til slutt måtte jeg selv si "Hei", for å påkalle oppmerksomheten. Hun så da opp, uten antydning til smil, og sa ja. Da gikk jeg. Verste service jeg har opplevd på veldig lenge.

Dato for besøk: oktober 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
5  Takk, LaughingBuddhaxyz
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2019

Chaos er nok ett litt villedende navn, for her lover jeg deg at du blir overrasket..
Service og smilende hyggelig betjening - som virkelig gjør ditt ytterste for at du som kunde skal få en hyggelig opplevelse.
Maten - kan beskrives enkelt
Glimrende
Dagens suppe - gikk ned på høykant.
Pizza, knasende sprø, perfekt toppet..
Og jo - kake, den liksom vare toppet hele happeningen..
Vi kommer igjen Ian, vi må nesten verne om våre favorittbiter

Dato for besøk: februar 2019
1  Takk, Tor G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2019

Veldig koselig kaffe som ligger sentralt i bergen , de har gode kaker og Pizza! til og med vegan Pizza ! Og ofte henger det forskjellige kunst på veggenne :)

Dato for besøk: juli 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, AilinL27
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2019

God atmosfære, nydelig nydelig pizza og kule folk.
Spiste en utmerket pizza, før CI tok en kaffe.

Avslappet og fint, anbefales.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, Alexander J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kafe Chaos, så også på

 

Har du vært i Kafe Chaos? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din