Pizza med parmaskinke sammen med en cæsarsalat gjør godt. Her kan man velg i mange forskjellige menyer
16–20 av 29 anmeldelser
Forferdelig kundeservice. Vi ble omtrent jaget vell i fra kassen fordi det sto en mann bak oss. Vi ble veldig paff da vi hadde stått i kø i 5 minutter, men vi gikk i kassen ved siden av og han var mye høfligere. Vi var veldig fornøyd med hamburgeren, den var kjempe god, men det var utrolig nedtur og bli behandlet slik.
Bestilte entrecôte m bernaisesaus og pommes frites. Entrecôten var seig og full av trevler. Helt uspiselig. Sausen og "fritene" var helt ok. Lov å forvente bedre mat til 349.- selv om det er på flyplass, spesielt når det heter Bølgen & Moi..
Hadde klaget hvis jeg hadde hatt bedre tid.
Hadde en kort stopp her før reise videre til Aberdeen. Restauranten ligger i avgangshallen på Flesland. Åpent interiør, uten at det skaper problemer med støy utenfor. Sitter en innerst i restauranten, er en mye skjermet for støy. Jeg spiste en bagetten med skinke og ost, samt en øl (0.6 l). Den kostet kr 111,-. Bagetten kr 99,-. Overkommelig, men ikke billig. Hyggelig personale. De hadde et rikt utvalg av smørbrød, bagetter etc. Kan anbefales.
Bestilt oste burger, rett og slett uspiselig. Salaten var brun, burgeren hadde de tatt skikkelig livet av. Slapp og kald chips, men hva skal man forvente av en rett til 198.-