Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Unngå pizza”

Bølgen & Moi Food Garage
Vurdert som nr. 38 av 40 Smått og godt i Bergen
Restaurantdetaljer
Anmeldt 20. august 2021

Kjøpte pizza, liten og dyr, smakte papp med et par skiver pepperoni som badet i olje. Frossen pizza som er varmet i micro? kr 219 bortkastede kroner. Trodde Bølgen og Moi tilsa kvalitet, ikke her iallefall. Ikke mer besøk på denne "restauranten" for min del

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Isbjorn1955
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (28)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

913 av 28 anmeldelser

Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

Vi valgte å spise middag her før flyavgang. Valgte å gå for lasagnen. Den kom med en liten salat og focaccia-brød til. Ingen salatdressing. Lasagnen smakte godt, men kunne godt ha vært litt varmere. Den ble tatt ut av et varmeskap da vi bestilte. Bestikk tar en selv fra store bestikk-bakker i fellesarealet, noe som virket veldig merkelig smittevernmessig. Mange ansatte på jobb som gikk rundt i lokalet uten å gjøre stort. Alt i alt fornøyd.

Dato for besøk: juni 2021
2  Takk, VacationOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2021 via mobile enheter

Bestilte Pizza på det jeg trodde var en ok restaurant (Navnet tilsier kvalitet fra det jeg er vant til i Stavanger).
Pizzaen smakte papp! Veldig skuffende….

Dato for besøk: juni 2021
Takk, petterjf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juli 2021 via mobile enheter

Hei

Skulle ha meg en kopp kaffe. Alle koppene var skitne. Sa det til betjeningen som responderte at dette visste. Har forsøkt meg på en Cæsarsalat tidligere. Ikke bra. Anbefaler at man skygger unna til og med om det gjelder et glass vann!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Bernt-Ivar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2021 via mobile enheter

Fascinerende dårlig mat. Cheese burger til 198,-. Den var kald, seig og smakløs. Ledsaget av lunken halvfriterte poteter. Egentlig var den opplevelse å oppleve at det er mulig å servere slikt. Vil du ha noe smakløst og dyrt, Bølgen & Moi er stedet.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Sunnm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Bølgen & Moi Food Garage, så også på

 

Har du vært i Bølgen & Moi Food Garage? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.