“Bra italiensk!”

Jamie's Italian Bergen
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Flott sted, men ikke perfekt.
Hyggelige servitører. Veldig god mat, barna trivdes godt, renslige og mange toaletter. Bestillte litt forskjellig, Pizza, pasta, Blekksprut. Alt var veldig bra.

Men stedet mangler «det lille ekstra» og servitørene virket noe stresset.

2  Takk, 5bj_rnars

Anmeldt 17. juli 2020

En person fikk maten etter alle var ferdig å spise. Ribeye var svidd, men ikke gjennomstekt. Helt forferdelig dårlig mat. Pasta varmet i microbølgeovn osv.. Ikke bruk penger her

2  Takk, I9744LGchristiank
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Skjønner ikke hvorfor dette stedet har fått så mye dårlige anmeldelser, men kanskje vi var heldige. Bra service og fantastisk god pizza! Bunnen er litt bedre hos Villani, men sausen er aller best hos Jamie's!

Takk, Arzadion
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Stresset og kanskje uerfarent personell på vakt i kveld. Alt gikk veldig sakte, godt vi hadde god tid. Etter unormalt lang ventetid, fikk en i følget feil mat, som ble rettet nokså fort. Pasta med sjømat falt i smak hos de voksne, men barneburger med naturell yoghurt var ikke en vinner hos kresne barn. Caesarsalat med stort sett salatstilker og -kjerner heller ikke på pallen. Fikk til slutt feil regning, igjen etter lang pause.

1  Takk, andfaa
Anmeldt 14. juni 2020

Vi var på sommeravslutning på jobben. Hadde bestilt bord og gjort oppmerksom på at det var flere med allergier som kom. Gledet oss til en tur ut med god mat og drikke. Men på Jamies var det mange ting som var feil:
1. Totalt fravær av smitteverntiltak. Ikke sprit tilgjengelig ved inngangen eller ved bordene. Mat og drikke ble servert ved enden av bordet og sendt rundt til rett person. På toalettet var setet helt løst og falt på gulvet. Det måtte løftes opp igjen. Lurer på hvor mange som gjorde det i løpet av kvelden.
2. Servicen var elendig. Det tok lang tid før drikken kom til bordet og vi ventet 55 min på maten( forrett). Kelneren husket ikke hvem som hadde bestilt hva og som sagt sendte det rundt bordet. Vi måtte finne kelneren for å bestille dessert. Bestilte kaffe og baileys til dessert, men fikk kaffebaileys. Kelneren glemte også en bestilling.
3 Maten var for noen helt grei men for andre overkokt og smakløs. For allergikerne var de tomme for flere av rettene som vi ønsket - uten noe alternativ.
4. Siden alle ting tok så lang tid var det viktig å sitte godt. Det gjorde de som satt på stol...
Jeg fant noe positivt: Stolen og kaffebailysen var ihvertfall gode.
Hanne

Dato for besøk: juni 2020