Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig bra italiensk”
Anmeldelse av Jamie's Italian Bergen

Jamie's Italian Bergen
Bestill bord
2
lør. 18.9.
20:00
Vurdert som nr. 392 av 452 Restauranter i Bergen
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Veldig bra italiensk. Både pastaretter, pizza og kjøttretter falt i smak. Litt dyre viner, men alt i alt godt fornøyde, bra mat, god service og god atmosfære.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, idacam
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (122)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1216 av 122 anmeldelser

Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Flott sted, men ikke perfekt.
Hyggelige servitører. Veldig god mat, barna trivdes godt, renslige og mange toaletter. Bestillte litt forskjellig, Pizza, pasta, Blekksprut. Alt var veldig bra.

Men stedet mangler «det lille ekstra» og servitørene virket noe stresset.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, 5bj_rnars
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020

En person fikk maten etter alle var ferdig å spise. Ribeye var svidd, men ikke gjennomstekt. Helt forferdelig dårlig mat. Pasta varmet i microbølgeovn osv.. Ikke bruk penger her

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, I9744LGchristiank
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Skjønner ikke hvorfor dette stedet har fått så mye dårlige anmeldelser, men kanskje vi var heldige. Bra service og fantastisk god pizza! Bunnen er litt bedre hos Villani, men sausen er aller best hos Jamie's!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Arzadion
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Stresset og kanskje uerfarent personell på vakt i kveld. Alt gikk veldig sakte, godt vi hadde god tid. Etter unormalt lang ventetid, fikk en i følget feil mat, som ble rettet nokså fort. Pasta med sjømat falt i smak hos de voksne, men barneburger med naturell yoghurt var ikke en vinner hos kresne barn. Caesarsalat med stort sett salatstilker og -kjerner heller ikke på pallen. Fikk til slutt feil regning, igjen etter lang pause.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, andfaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Jamie's Italian Bergen, så også på

 

Har du vært i Jamie's Italian Bergen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din