“Maten var grei ”

Jamie's Italian Bergen
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Maten var grei men det var veldig dyrt der i forhold til andre steder med like god mat. Servicen var bra. Hvitløksbrød (frarådes til å kjøpe.... var en bolle med litt hvitløk i) var ikke like god som forventet....

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, isabelberntsen

Anmeldt 2. august 2020

Etter å ha betalt altfor mye for elendig service og dårlig mat, spør jeg meg selv: Hvorfor i all verden er det så vrient å få dette stedet til å levere? Kommunikasjon er fraværende fra start, oppfølging finnes ikke underveis, deler av maten er både frossen og kald, helt uten smak. Har spist TGI Fridays, Egon, Hard Rock med flere i samme kategori, og de gruser Jamies i det meste. Det må være flaut å ha lånt ut navnet sitt til dette vurrvarret av en restaurant. Ikke om de hadde servert alt til halv pris, ville karakteren blitt en annen. Overpriset rubbish. Ta dere sammen!

Dato for besøk: august 2020
Takk, Geir C
Anmeldt 28. juli 2020

Tørr lasagne, men god smak på salatdressingen. De av oss som valgte pasta med sjømat var mere fornøyd.

Takk, Cecilie9
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Servitøren advarte oss på forhånd om at det var litt ventetid på mat, så det var innafor (35-40 min venting). Dette var uttafor:

- Vi spurte om vann og fikk lunkent vann i mugge som smakte av rør. Ikke noe is heller.
- To fikk feil pizza. Dette ble ordnet.
- De visste ikke hvem som hadde bestilt hva ved servering, dette forventer vi at er kjent, men veldig vesentlig er det ikke.
- Servitørene diskuterte høyt hvilket bord som var hvilket nummer og virket generelt stresset og slitne. De skal ha for at de er hyggelige og jobber hardt, men kanskje er det noe organisatorisk som ikke er helt på plass her?
- Pizzaene var ok men noe skuffende, veldig fete og i noen tilfeller for lenge stekt.
- Ingen spurte om vi ville ha mer drikke

Lokalene er fine og beliggenheten er god - det er det mest positive her.

Takk, 791olam
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Veldig bra italiensk. Både pastaretter, pizza og kjøttretter falt i smak. Litt dyre viner, men alt i alt godt fornøyde, bra mat, god service og god atmosfære.

2  Takk, idacam

Reisende som så på Jamie's Italian Bergen, så også på