Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig god mat, men elendig service”
Anmeldelse av Jamie's Italian Bergen

Jamie's Italian Bergen
Vurdert som nr. 390 av 453 Restauranter i Bergen
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Veldig god mat, så all ære til kokken, men servitøren var mildt sagt glemsk og treg. Maten ble servert (av en annen) lenge før vi fikk drikke. Da vi bestilte mer drikke, glemte han den helt og vi spurte en annen om å hente til oss. De andre servitørene var veldig koselig, men snakket ikke norsk. Håper de skjerper seg etter sommeren.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, JoriH5
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (122)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

711 av 122 anmeldelser

Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Maten var grei men det var veldig dyrt der i forhold til andre steder med like god mat. Servicen var bra. Hvitløksbrød (frarådes til å kjøpe.... var en bolle med litt hvitløk i) var ikke like god som forventet....

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, isabelberntsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020

Etter å ha betalt altfor mye for elendig service og dårlig mat, spør jeg meg selv: Hvorfor i all verden er det så vrient å få dette stedet til å levere? Kommunikasjon er fraværende fra start, oppfølging finnes ikke underveis, deler av maten er både frossen og kald, helt uten smak. Har spist TGI Fridays, Egon, Hard Rock med flere i samme kategori, og de gruser Jamies i det meste. Det må være flaut å ha lånt ut navnet sitt til dette vurrvarret av en restaurant. Ikke om de hadde servert alt til halv pris, ville karakteren blitt en annen. Overpriset rubbish. Ta dere sammen!

Dato for besøk: august 2020
Takk, Geir C
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020

Tørr lasagne, men god smak på salatdressingen. De av oss som valgte pasta med sjømat var mere fornøyd.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Cecilie9
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Servitøren advarte oss på forhånd om at det var litt ventetid på mat, så det var innafor (35-40 min venting). Dette var uttafor:

- Vi spurte om vann og fikk lunkent vann i mugge som smakte av rør. Ikke noe is heller.
- To fikk feil pizza. Dette ble ordnet.
- De visste ikke hvem som hadde bestilt hva ved servering, dette forventer vi at er kjent, men veldig vesentlig er det ikke.
- Servitørene diskuterte høyt hvilket bord som var hvilket nummer og virket generelt stresset og slitne. De skal ha for at de er hyggelige og jobber hardt, men kanskje er det noe organisatorisk som ikke er helt på plass her?
- Pizzaene var ok men noe skuffende, veldig fete og i noen tilfeller for lenge stekt.
- Ingen spurte om vi ville ha mer drikke

Lokalene er fine og beliggenheten er god - det er det mest positive her.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 791olam
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Jamie's Italian Bergen, så også på

 

Har du vært i Jamie's Italian Bergen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din