“Elendig”

Jamie's Italian Bergen
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 8. oktober 2020 via mobile enheter

For en dårlig spiseplass! Først blir vi tatt imot av to servitører som ikke kan smile, deretter smaker maten ingenting. Kylling med erter smakte akkurat så kjedelig som det høres ut. Absolutt ikke verdt pengene! Mitt reisefølge spiste carbonara, og mente bestemt at hun kunne ha laget mye bedre selv. Tragisk!
Styr unna!

Dato for besøk: oktober 2020
2  Takk, BeaRocks

Anmeldt 8. oktober 2020 via mobile enheter

God italiensk mat, men ikke helt som forventet. Spaghetti bolognese lager jeg like god selv. Hyggelig service, og koselig restuarant.

Dato for besøk: oktober 2020
2  Takk, Arild99
Anmeldt 29. august 2020

Guttungen på 10 og jeg har vært på Jamies Italian både i Liverpool og i London flere ganger, men hadde ikke somlet oss til å prøve den i Bergen før nå. Men endelig passet det, og vi angret ikke.

Han var veldig fornøyd med sin Bolognese som kom i en raus porsjon. Han var superfornøyd med å bli tilbudt ekstra parmesan i en skål som han kunne drysse på etterhvert som han spiste seg nedover i skålen. På den måten fikk han ny og deilig parmesan hele tiden. Genialt!

Jeg spiste pizza med favoritten nduja, og den var veldig god. Sprø bunn og bra med fyll på toppen. Kan ikke klage da.

Jeg ser at andre har klaget på servicen. Det var rett nok lite folk da vi kom til lunsj, men vi ble tatt godt vare på av vår kvinnelige servitør. Rett og slett litt sjarmert skal jeg være helt ærlig!;)

2  Takk, Leif55
Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Veldig god mat, så all ære til kokken, men servitøren var mildt sagt glemsk og treg. Maten ble servert (av en annen) lenge før vi fikk drikke. Da vi bestilte mer drikke, glemte han den helt og vi spurte en annen om å hente til oss. De andre servitørene var veldig koselig, men snakket ikke norsk. Håper de skjerper seg etter sommeren.

1  Takk, JoriH5
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Maten var grei men det var veldig dyrt der i forhold til andre steder med like god mat. Servicen var bra. Hvitløksbrød (frarådes til å kjøpe.... var en bolle med litt hvitløk i) var ikke like god som forventet....

2  Takk, isabelberntsen

Reisende som så på Jamie's Italian Bergen, så også på