“Helt nydelig! ”

Omgivelser: Vågen
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 6. september 2020 via mobile enheter

Helt nydelig!
Fantastisk god mat. Spesielt vegetar på den salte menyen og baileys på spesial menyen :) dette stedet kan jeg varmt anbefale. Ps: Porsjonene er ikke så store. Min mann og jeg bestilte en rett hver og delte en rett. Dette var akkurat passe.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, 490kristinee

Anmeldt 22. juli 2020

En rask og enkel lunch eller noe riktig godt. HEr får frisk bakt pannekake med det fyllet du ønsker. Stikk innom en regnværsdag eller sitt ute i solskinnet.

Takk, Aake B
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Pannekakene var lekre, mens innmaten gjerne kunne smakt litt mer. Persilledressingen og salaten var god og frisk. Måtte vente ca 40 min på maten og det var kanskje i lengste laget.

Takk, 988dagt
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Kom litt sent på ettermiddagen, og det var utsolgt for 5 av rettene på menyen. Når denne kun består av ca.15 retter, så er dette en skuffelse. Ellers ble det sagt ved bordet at man forventer mer enn hva man kan lage hjemme. Pluss for vin-forslag til pannekakene.

1  Takk, erikmG6801GH
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Gode pannekaker, men ganske stive priser. Ungdommene ble ikke helt mette for 140 kr. Bord ute og inne.

2  Takk, tberg4

Reisende som så på Creperia, så også på

Har du vært i Creperia? Del dine erfaringer!