Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt nydelig! ”
Anmeldelse av Creperia

Creperia
Vurdert som nr. 222 av 453 Restauranter i Bergen
Omgivelser: Vågen
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 6. september 2020 via mobile enheter

Helt nydelig!
Fantastisk god mat. Spesielt vegetar på den salte menyen og baileys på spesial menyen :) dette stedet kan jeg varmt anbefale. Ps: Porsjonene er ikke så store. Min mann og jeg bestilte en rett hver og delte en rett. Dette var akkurat passe.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, 490kristinee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (31)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

913 av 31 anmeldelser

Anmeldt 22. juli 2020

En rask og enkel lunch eller noe riktig godt. HEr får frisk bakt pannekake med det fyllet du ønsker. Stikk innom en regnværsdag eller sitt ute i solskinnet.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Aake B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Pannekakene var lekre, mens innmaten gjerne kunne smakt litt mer. Persilledressingen og salaten var god og frisk. Måtte vente ca 40 min på maten og det var kanskje i lengste laget.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 988dagt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Kom litt sent på ettermiddagen, og det var utsolgt for 5 av rettene på menyen. Når denne kun består av ca.15 retter, så er dette en skuffelse. Ellers ble det sagt ved bordet at man forventer mer enn hva man kan lage hjemme. Pluss for vin-forslag til pannekakene.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, erikmG6801GH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Gode pannekaker, men ganske stive priser. Ungdommene ble ikke helt mette for 140 kr. Bord ute og inne.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, tberg4
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Creperia, så også på

 

Har du vært i Creperia? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din