Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig god mat og super service”
Anmeldelse av Damsgård Restaurant

Damsgård Restaurant
Vurdert som nr. 143 av 452 Restauranter i Bergen
Restaurantdetaljer
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god mat og super service . Vi fikk dagens 3 retters og det var rikelig og veldig godt alt . Kan anbefales

Dato for besøk: juli 2020
Takk, beatehannisdal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (36)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1620 av 36 anmeldelser

Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Tidvis mat i toppklasse, men noe ujevnt. Også stivt priset. Spiste Entrecôte på ca 1000 gram, holder til to sultne voksne.
Du finner neppe bedre kjøtt, men totalpakken ble noe ujevn.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, OysteinB_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020

Hadde høye forventninger etter å ha lest om denne restauranten men ble dessverre skuffet. Kjøttet var kjempegodt, men ikke så godt at det var verdt å betale dobbel pris for i forhold til andre restauranter. Tilbehøret vi fikk servert til var også veldig kjedelig (noen poteter og cherrytomater).

I tillegg tok det hele 40 minutter fra vi kom til vi fikk utdelt menyer, og videre 20 minutter til vi fikk servert vin. Dette ble litt for lang tid for min smak. Kommer nok ikke tilbake med det første.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Sofus93
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020

Kan rett og slett i forstå at en i utgangspunktet hyggelig restaurant kan servere så dårlig mat. Hvor ble det av stoltheten til kokkefaget? Med unntak av gode blåskjell, var dommen entydig fra de seks andre gjestene rundt bord vårt; hyggelig servering, men kokken bør finne seg noe annet å bruke tiden til. Sørgelig, for vi hadde gledet oss.

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, ReneR463
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Leste interessant artikkel i BT om at dette var stedet å gå om man ønsket seg et skikkelig stykke kjøtt! Servitørene var utmerket, og hele atmosfæren ved stedet var behagelig og god. Prisen var dog mye større en smaken. Å betale litt ekstra for et godt entrecote er som forventet, men å betale rundt 850 kr for et stykke som i realiteten inneholder 400 gram bein og 300 gram kjøtt blir litt i drøyeste laget for min del. Kjøttet i seg selv var greit nok, perfekt stekt riktignok, men noe oversaltet og en smak av svidd pepper. Alt i alt var det en grei opplevelse, og om man har rundt 2000 kr til overs for en date til to er det et sted å vurdere! Det skal også sies at det var billigere alternativer på menyen, men for meg virker det opplagt å gå hit for å spise kjøttet de er så rost for!

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, Snej97
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Damsgård Restaurant, så også på

 

Har du vært i Damsgård Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din