Fikk en dårlig opplevelse som svært få får. Meg, mitt barn og min mor som bare er på besøk denne helge var og besøkte stede 23.07. Vi kom rundt 1740 og sto i kø i 20min. Det var vedlig liten aktivitet i restauranten ca rund 30stk folk. Vi bestilte 3 pizza, to øl. Pizzaen tok ganske så lang tid minimum 15 min. Etter en stund ble det knust noe porselen som føyk mot oss. Fra trappen som vi satt under. Ikke nok med det at de beklaget seg, men vi hadde spurt om et glass melk tidligere fordi mitt barn hadde tatt på den sterke pizzaen jeg bestilte. Vi fikk melken men vi måte betale for den! Før vi gikk spurte vi om kaffe, men de hadde greid å lage den, men glemt hvem som bestilte den. Fordi vår servitør hadde fått et annet bord, eller "glemt oss" hit skal vi ikke igjen!!!
Dårlig service, dårlig smak på pizzabunnen, ingen pizza skorpe, kunne en sugi pizza. Som en svamp.
Alt i alt fikk vi ingen avslag eller emati for uhellet som skjedde som er ikke holdbart i det hele tatt!! Anbefalar ingen dra hit. Gå heler på Egon. Kostet rund 800kr for og spise der sier det igjen- ingen avslag etter servitøren hadde et stort uhell. Mått som sagt betale for melken