“Helt merkelig og hit skal jeg ikke igjen”
Anmeldelse av Villani Lagunen

Villani Lagunen
Vurdert som nr. 314 av 609 Restauranter i Bergen
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Fikk en dårlig opplevelse som svært få får. Meg, mitt barn og min mor som bare er på besøk denne helge var og besøkte stede 23.07. Vi kom rundt 1740 og sto i kø i 20min. Det var vedlig liten aktivitet i restauranten ca rund 30stk folk. Vi bestilte 3 pizza, to øl. Pizzaen tok ganske så lang tid minimum 15 min. Etter en stund ble det knust noe porselen som føyk mot oss. Fra trappen som vi satt under. Ikke nok med det at de beklaget seg, men vi hadde spurt om et glass melk tidligere fordi mitt barn hadde tatt på den sterke pizzaen jeg bestilte. Vi fikk melken men vi måte betale for den! Før vi gikk spurte vi om kaffe, men de hadde greid å lage den, men glemt hvem som bestilte den. Fordi vår servitør hadde fått et annet bord, eller "glemt oss" hit skal vi ikke igjen!!!

Dårlig service, dårlig smak på pizzabunnen, ingen pizza skorpe, kunne en sugi pizza. Som en svamp.

Alt i alt fikk vi ingen avslag eller emati for uhellet som skjedde som er ikke holdbart i det hele tatt!! Anbefalar ingen dra hit. Gå heler på Egon. Kostet rund 800kr for og spise der sier det igjen- ingen avslag etter servitøren hadde et stort uhell. Mått som sagt betale for melken

1  Takk, 738olegc
maleneroenning, Booking Manager på Villani Lagunen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2020

Heisann Ole!

Takk for at du tok deg tid til å dele deres opplevelse med oss. Veldig trist å lese om deres negative helheltsinntrykk av deres besøk på Villani Lagunen i går. Beklagelig å høre at dere følte på mye venting både i kø for å komme inn og etter bestillingen før dere ble servert deres pizza. Kø kan oppstå ved travlere dager eller ved at vi er for ubemannet til å ta inn alle som kommer på en gang. På Lagunen tilbyr vi også take away, så kan godt hende vår pizzakjøkken hadde en god del bestillinger inne som forårsaket noe ventetid. Vi skal helt klart ikke glemme våre gjester da vi alltid ønsker å gi en så god service og opplevelse som mulig, så det må vi beklage for at dere ikke fikk.

Uhell som knusing av glass og porselen kan fort oppstå i restaurant- og utelivsbransjen, og det er noe vi rett og slett bare må beklage med finne oss i at kan skje. Så lenge det gikk bra med dere og at servitøren beklaget seg, så ser jeg ikke noe grunn til å gi noe avslag på deres regning for det.

Synd vår napolitanske pizza ikke falt i smak. På Villani Skostredet lager vi tradisjonell napolitansk pizza. Den er laget på Caputo surdeigsmel, stekt på høy temperatur i +/- 90 sekunder. Denne teknikken er utviklet for å bevare ingrediensene og holde de så friske som mulig. Resultatet blir da en luftig skorpe med et saftig midtpunkt.
Om man forventer seg en tynn og crispy pizza, skjønner vi naturligvis at man blir servert noe helt annet som kanskje ikke faller i smak.

Tar denne tilbakemedlingen videre til personalet, slik at vi kan jobbe på å forbedre oss.

Ønsker deg en fortsatt god sommer!

Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Kjempegod pizza, fint og rent sted, hyggelig betjening 😊 Kommer tilbake!!
Anbefaler pizza Diavola...

Takk, Connector53365719855

Heihei!

Tusen takk for en så fin tilbakemelding, det blir vi glade for. Så kjekt at pizzaen vår falt i smak og at dere opplevde restauranten vår som fint og rent. Dere er hjertelig velkommen igjen! :)

Med vennlig hilsen,
Malene Rønning

Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Min samboer med cøliaki ble dårlig etter å ha spist her. Selv om hun valgte en av de rettene som var merket som glutenfrie og på tross av at hun gav tydelig beskjed om viktigheten av at maten ikke var kontaminert.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, christianlomsdalen

Heisann Christian!

Tusen takk for tilbakemeldignen. Veldig trist å lese at deres samboer følte seg dårlig etter et besøk hos oss. Vi tar allergener på største alvor og ber virkelig og unnskyldning for denne opplevelsen. Kjøkkenet følger strenge og viktige rutiner når det kommer til tilberedning av glutenfrie retter, samt da andre allergener, så her lurer jeg på om det har skjedd en misforståelse fra vår sin side ved bestillingen av rettene deres, til tross for at dere var tydelige ved forklaringen.
Vi må rett og slett bare beklage for denne skuffende episoden og håper dere ønsker å gi oss en ny sjanse ved et senere tidspunkt.

Med vennlig hilsen,
Malene Rønning

Anmeldt 13. juli 2020

Vi fikk anvist en flott plass i andre etasje av en imøtekommende og vennlig hovmester. Det kom fersk vann på bordet nesten før vi rakk å sette oss av en blid og sjarmerende servitør, som fulgte oss godt opp hele kvelden. Til aperitif hadde vi prosecco Tenet. Som forrett spiste vi kamskjell som var nydelig anrettet og smakte bra. Som hovedrett hadde vi Spagetti Frutti Di Mare og Pappadelle Mushroom Truffle (en "bred type tagliatelle" med steinsopp og trøffel). Sistnevnte var veldig velsmakende med god balanse i smakene. Til drikke ble vi anbefalt en hvitvin Feudi di San Gregorio Greco di Tufo (Campania, Italia) , som var frisk og fruktig, men ikke mer. Siden vi feiret bryllupsdagen, fikk vi en nydelig dessert bestående av is og formkake spandert av huset. (Bordet var pyntet med ballonger også!)
Servicen var upåklagelig oppmerksom og vennlig med til dels humoristisk tone, slik en er vant til fra gode restauranter i Italia!
Vi storkoste oss og vil anbefale restauranten videre!

4  Takk, christianrL2677ZE

Hei Christian!

Tusen hjertelig takk for en så fin tilbakemelding, det varmer!
Så godt å høre at dere ble møtt av hyggelig personale som tok hånd om dere fra føste stund til slutt. Vi ønsker å kunne ta vare på alle våre gjester slik at man får en hyggelig matopplevelse i en god og fin atmosfære, og det virker det som vi har klart her. Vi synes det er kjempekjekt å kunne ta del i å gjøre deres feiring til noe minneverdig med god service, mat og drikke.
Igjen - hjertelig takk for at du delte deres fine opplevelse med oss, det setter vi stor pris på! :)

Håper på å få se dere snart igjen - fortsatt fin sommer!

Anmeldt 7. juli 2020

Kort og godt en av de beste stedene jeg har spist pizza! Servitørene var gjestfrie og dyktig i jobben sin. Dette stedet tilbyr kvalitet for en relativt rimelig sum.
Gleder meg til mitt neste besøk !

Takk, RanveiI1

Hei kjære Ranveig!

Takk for en så fin lesning. Vi setter stor pris på å få høre om deres positive opplevsle hos oss, hvor dere ble servert nydelig pizza av vennlig og behjelpelig betjening.

Ønsker deg en fortsatt fin dag og hjertelig velkommen igjen! :)

Reisende som så på Villani Lagunen, så også på

Har du vært i Villani Lagunen? Del dine erfaringer!