Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Grei mat, dårlig service”
Anmeldelse av Villani Lagunen

Villani Lagunen
Vurdert som nr. 225 av 453 Restauranter i Bergen
Restaurantdetaljer
Anmeldt 23. august 2020 via mobile enheter

Tredje (og mest sannsynlig siste gang) jeg besøker denne restauranten. Familie på 4, ingen kø ved inngangen, måtte vente en liten evighet på en ansatt for å tildele bord. Det kom en ansatt, hun så oss, snudde ryggen og gikk til kunder i restauranten. Ikke et nikk, ikke et smil, ikke et hei, ikke et «jeg kommer straks», vi var som luft. Det var nesten ingen gjester i restauranten. Vi endte opp med å snu i døren og gå et annet sted for å feire bryllupsdagen da vi ikke ble møtt med noen som kunne tildele bord. Servicenivået har vært på samme nivå ved to tidligere anledninger. Dette er rett og slett for svakt. Skjerpings!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, 256linnv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
maleneroenning, Booking Manager på Villani Lagunen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. august 2020

Heisann Linn,

Tusen takk for at du gjorde oss oppmerksom på dette med å dele deres opplevelse hos oss. Veldig trist å lese at dere ikke møtt av et vennlig "hei" og behjelpelig personale som vi da selvfølgelig ønsker å kunne gi til alle våre gjester som kommer innom oss. Vi setter høye krav til våre ansatte og serviceinnstilling er nok det viktigste vi ser etter. Ingen som jobber hos oss skal bare gå rett forbi gjester som står og venter, og du har helt rett i det du sier at man iallfall skal få øyekontakt, et smil, "hei" eller "at dere straks vil få hjelp".
Vi tar dette opp med alle våre ansatte slik at vi kan jobbe hardere med å forbedre oss.

Igjen - vi må bare beklage for den dårlige servicen dere opplevde, men håper på en ny sjanse ved en senere anledning!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (60)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

3236 av 60 anmeldelser

Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Vi var her og spiste i et familiært følge på 11 stk. Det første som slo meg, som bor på en annen kant av landet, var at dette var en veldig delikat innredet restaurant. Jeg er ikke vant til å finne restauranter, som oser så eksklusivt før du i det hele tatt har fått maten, utenfor bysentrum.

Og den visuelle opplevelsen er en sentral del av den totale opplevelsen du sitter igjen med etter et restaurantbesøk.

De ansatte var flinke, profesjonelle og ble av meg oppfattet som like striglet og rene som restauranten i seg selv.

Menyen er rikholdig og virket på meg som litt autentisk italiensk, litt over de tradisjonelle «italienske» restaurantene. Men ikke voldsomt ille priser.

Maten bar også preg av det da vi fikk den servert. Det jeg trekker en stjerne for, er at det for min gane var litt tamt på smak. Jeg savnet rett og slett noe der. Men samboeren min, som liker maten litt «tammere» enn det jeg gjør savnet ikke noe der heller.

Denne restauranten kan jeg veldig fint anbefale, også håper jeg at de kanskje kan ta til seg dette rundt smak. Her har de litt å gå på for å bli enda litt bedre.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, evlenol
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
maleneroenning, Booking Manager på Villani Lagunen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. august 2020

Heihei!

Tusen takk for en så fin tilbakemelding, det setter vi stor pris på. Så godt å høre at dere likte vårt lokale, samt at servicen opplevdes som vennlig og profesjonell.
Synd maten ikke nådde helt opp til din forventning, men vi tar dette med oss videre slik at vi kan jobbe med å forbedre oss.

Håper på å få se dere snart igjen! :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Ok pizza, men heller ikke mer. Noe begrenset og kjedelig meny utover pizzaene. Noe sjenerende trafikkstøy for uteserveringen.

Dato for besøk: august 2020
Takk, dratsva
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
maleneroenning, Booking Manager på Villani Lagunen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2020

Heisann!

Tusen takk for tilbakemeldingen din, det setter vi pris på.
Veldig synd å lese at dere ikke hadde noe toppen matopplevelse hos oss og at menyen oppfattes som noe kjedelig. Håper på å kunne friste dere tilbake med at høstmenyen allerede er under planlegging og utvikling.

Ønsker deg en fortsatt fin sommer!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Fikk en dårlig opplevelse som svært få får. Meg, mitt barn og min mor som bare er på besøk denne helge var og besøkte stede 23.07. Vi kom rundt 1740 og sto i kø i 20min. Det var vedlig liten aktivitet i restauranten ca rund 30stk folk. Vi bestilte 3 pizza, to øl. Pizzaen tok ganske så lang tid minimum 15 min. Etter en stund ble det knust noe porselen som føyk mot oss. Fra trappen som vi satt under. Ikke nok med det at de beklaget seg, men vi hadde spurt om et glass melk tidligere fordi mitt barn hadde tatt på den sterke pizzaen jeg bestilte. Vi fikk melken men vi måte betale for den! Før vi gikk spurte vi om kaffe, men de hadde greid å lage den, men glemt hvem som bestilte den. Fordi vår servitør hadde fått et annet bord, eller "glemt oss" hit skal vi ikke igjen!!!

Dårlig service, dårlig smak på pizzabunnen, ingen pizza skorpe, kunne en sugi pizza. Som en svamp.

Alt i alt fikk vi ingen avslag eller emati for uhellet som skjedde som er ikke holdbart i det hele tatt!! Anbefalar ingen dra hit. Gå heler på Egon. Kostet rund 800kr for og spise der sier det igjen- ingen avslag etter servitøren hadde et stort uhell. Mått som sagt betale for melken

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 738olegc
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
maleneroenning, Booking Manager på Villani Lagunen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2020

Heisann Ole!

Takk for at du tok deg tid til å dele deres opplevelse med oss. Veldig trist å lese om deres negative helheltsinntrykk av deres besøk på Villani Lagunen i går. Beklagelig å høre at dere følte på mye venting både i kø for å komme inn og etter bestillingen før dere ble servert deres pizza. Kø kan oppstå ved travlere dager eller ved at vi er for ubemannet til å ta inn alle som kommer på en gang. På Lagunen tilbyr vi også take away, så kan godt hende vår pizzakjøkken hadde en god del bestillinger inne som forårsaket noe ventetid. Vi skal helt klart ikke glemme våre gjester da vi alltid ønsker å gi en så god service og opplevelse som mulig, så det må vi beklage for at dere ikke fikk.

Uhell som knusing av glass og porselen kan fort oppstå i restaurant- og utelivsbransjen, og det er noe vi rett og slett bare må beklage med finne oss i at kan skje. Så lenge det gikk bra med dere og at servitøren beklaget seg, så ser jeg ikke noe grunn til å gi noe avslag på deres regning for det.

Synd vår napolitanske pizza ikke falt i smak. På Villani Skostredet lager vi tradisjonell napolitansk pizza. Den er laget på Caputo surdeigsmel, stekt på høy temperatur i +/- 90 sekunder. Denne teknikken er utviklet for å bevare ingrediensene og holde de så friske som mulig. Resultatet blir da en luftig skorpe med et saftig midtpunkt.
Om man forventer seg en tynn og crispy pizza, skjønner vi naturligvis at man blir servert noe helt annet som kanskje ikke faller i smak.

Tar denne tilbakemedlingen videre til personalet, slik at vi kan jobbe på å forbedre oss.

Ønsker deg en fortsatt god sommer!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Kjempegod pizza, fint og rent sted, hyggelig betjening Kommer tilbake!!
Anbefaler pizza Diavola...

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Connector53365719855
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
maleneroenning, Booking Manager på Villani Lagunen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2020

Heihei!

Tusen takk for en så fin tilbakemelding, det blir vi glade for. Så kjekt at pizzaen vår falt i smak og at dere opplevde restauranten vår som fint og rent. Dere er hjertelig velkommen igjen! :)

Med vennlig hilsen,
Malene Rønning

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Villani Lagunen, så også på

 

Har du vært i Villani Lagunen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din