“God mat ELENDIG service!”
Anmeldelse av Villani Lagunen

Villani Lagunen
Vurdert som nr. 361 av 593 Restauranter i Bergen
Anmeldt 24. mars 2024

God pizza, elendig service.
En servitør som ikke ante hva ruccola var…? verken på norsk eller engelsk. Tross gode forklaringer.
Ikke var de interessert i mersalg. Spurte aldri om påfyll, vi måtte hanke servitørene inn hver gang. (Vi har vært her mange ganger fordi vi syntes maten er god + beliggenhet) Hver eneste gang er det mangel på påfyll av drikke og servitørene virker helt uinteressert i å selge noe.
Får spørsmål om vi ønsker dessertmenyen. Ja sier vi.
20 min senere kommer en annen å spør om ikke vi vil betale for de stenger snart. (1 time før stengetid). Får til slutt meny og når vi ønsker å bestille en kaffe latte, må de SJEKKE om det er mulig for bartenderen er gått hjem……..
20 min før stengetid fyrer de lysene på full guffe og tar av musikken, mens servitørene står klar med boblejakkene på. Snakk om å presse folk ut…Ikke sa noen hadet eller takk for besøket når vi gikk heller.
Må si jeg aldri har opplevd dårligere service andre steder. Og dette skjer hver gang!

Dato for besøk: mars 2024
1  Takk, Cecilia Sjøstra... K
Linn Bowitz Ditlaroche, Eier på Villani Lagunen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. april 2024

Vi beklager den dårlige opplevelsen du hadde med servicen på restauranten. Det er viktig for oss at gjestene våre får en hyggelig og imøtekommende opplevelse under besøket, og det er beklagelig at du opplevde manglende oppfølging og engasjement fra servitørene.

Vi tar din tilbakemelding på alvor og vil ta opp dette med teamet for å sikre at kundeservice og opplevelsen forbedres. Det er beklagelig at servitøren ikke var kjent med hva ruccola er til tross for forklaringer, og at det var utfordringer med mersalg og oppfølging av drikkebestillinger.

Vi beklager også for forsinkelser med dessertmenyen, utfordringer med å bestille kaffe latte og den upassende oppførselen med å presse gjester ut 20 minutter før stengetid uten en høflig avslutning. Dette er ikke akseptabelt, og vi vil ta skritt for å forbedre servicen og gjestfriheten i fremtiden.

Vi setter pris på din tilbakemelding og vil jobbe med å bedre servicen for å sikre at gjestene våre får en bedre opplevelse ved besøk på restauranten. Vi beklager igjen for den dårlige opplevelsen du hadde, og vi håper du vil gi oss en ny sjanse til å vise forbedringer i fremtiden.
Takk for at du delte dine erfaringer.

Anmeldt 30. desember 2023

Treg service. Vist til bordet, fikk oppmerksomhet etter 15 minutter. Vennlig og hyggelig kelner. Bra Pizza, middels pasta.
Men! Når de reklamerer med 4 cl på badekaret men serverer shotglass som er laget til 2 cl shot, da blir det pinlig og flaut.

Dato for besøk: desember 2023
Takk, crapclown
Linn Bowitz Ditlaroche, Eier på Villani Lagunen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. januar 2024

Hei,
takk for din tilbakemelding.
synd at servicen ikke traff helt, men godt å høre at maten smakte.
jeg forstod ikke helt hva du mente med 4cl og shotsglass..
Håper vi sees igjen!

Anmeldt 23. november 2023

Var og spiste het for noen dager siden. Opplever at de har liten kunnskap om cøliaki og serverer dårlig pasta. Dette kunne jeg laget mye bedre hjemme. Ikke har de glutenfri pasta heller.

Dato for besøk: november 2023
Takk, øystein m
Linn Bowitz Ditlaroche, Eier på Villani Lagunen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. desember 2023

Takk for tilbakemeldingen.
Vi beklager den dårlige opplevelsen du hadde med vår kunnskap om cøliaki og servering av pasta. Vi tar dette på alvor og vil ta opp saken med vårt kjøkkenpersonale for å sikre at vi har tilstrekkelig kunnskap om cøliaki og at vi kan tilby et bredere utvalg av glutenfrie alternativer.
Setter pris på din tilbakemelding og håper at du vil gi oss en ny sjanse til å vise deg en bedre opplevelse i fremtiden.

Takk for at du valgte å besøke oss.

Anmeldt 20. november 2023 via mobile enheter

Hvorfor snakker ingen norsk, bestilte glutenfri pasta den fikk en av de andre ved bordet. Spurte spesielt om den var glutenfri og fikk bekreftet det. Var da syk og måtte være hjemme i 2 dager fra jobb.
Kommer aldri tilbake hit.
Trodde vi var i Norge, det er ikke alle som er stø i engelsk

Dato for besøk: november 2023
Takk, Kuga2014

Hei,
Vi beklager den dårlige opplevelsen du hadde med språk og feilbestillingen av den glutenfrie pastaen. Det er ikke akseptabelt at du fikk feil informasjon og at det resulterte i at du ble syk og måtte være hjemme fra jobb i to dager. Vi tar dette på alvor og vil ta opp saken med vårt personale for å sikre at de er tydelige og nøyaktige i kommunikasjonen med gjestene våre.

Vi setter pris på din tilbakemelding og beklager igjen for den dårlige opplevelsen du hadde.

Anmeldt 29. september 2023 via mobile enheter

Vi var å spiste der for første gang og restauranten hadde en god atmosfære. Betjeningen var hyggelig og raske. Pizzaen var som italiensk skal være og veldig god. Det eneste som var noe frustrerende var de utrolig dårlige knivene. Pizzaen kommer hel og varm, men nesten umulig å skjære opp da knivene var smørkniver.
Men utenom dette hadde jeg gjerne tatt turen igjen.

Dato for besøk: september 2023
Takk, 806camillam
Linn Bowitz Ditlaroche, Eier på Villani Lagunen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. oktober 2023

Heisann,

takk for din hyggelige tilbakemelding.
Godt at maten smakte og dere koste dere hos oss.
Vi skal bringe videre dette med bedre kniver.

Hjertelig velkommen igjen!

Reisende som så på Villani Lagunen, så også på

Har du vært i Villani Lagunen? Del dine erfaringer!