Vi beklager den dårlige opplevelsen du hadde med servicen på restauranten. Det er viktig for oss at gjestene våre får en hyggelig og imøtekommende opplevelse under besøket, og det er beklagelig at du opplevde manglende oppfølging og engasjement fra servitørene.
Vi tar din tilbakemelding på alvor og vil ta opp dette med teamet for å sikre at kundeservice og opplevelsen forbedres. Det er beklagelig at servitøren ikke var kjent med hva ruccola er til tross for forklaringer, og at det var utfordringer med mersalg og oppfølging av drikkebestillinger.
Vi beklager også for forsinkelser med dessertmenyen, utfordringer med å bestille kaffe latte og den upassende oppførselen med å presse gjester ut 20 minutter før stengetid uten en høflig avslutning. Dette er ikke akseptabelt, og vi vil ta skritt for å forbedre servicen og gjestfriheten i fremtiden.
Vi setter pris på din tilbakemelding og vil jobbe med å bedre servicen for å sikre at gjestene våre får en bedre opplevelse ved besøk på restauranten. Vi beklager igjen for den dårlige opplevelsen du hadde, og vi håper du vil gi oss en ny sjanse til å vise forbedringer i fremtiden.
Takk for at du delte dine erfaringer.