Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig god mat. Trivelig atmosfære”
Anmeldelse av Vegan Vacation

Vegan Vacation
Vurdert som nr. 36 av 452 Restauranter i Bergen
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 7 - USD 20
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Vågen
Beskrivelse: Vi er en vegansk restaurant, med rå, gluten- og sukkerfri mat
Anmeldt 12. september 2020

Utrolig god mat og svært hyggelig innehaver. Jeg spiste her for første gang til lunsj og vurderer å returnere til middag allerede samme dag. Vil absolutt anbefale alle en tur innom.

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, KFOSSMARK
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (69)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1317 av 69 anmeldelser

Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Helt alminnelige lokaler, men super god mat og en vanvittig trivelig vert som brenner for maten han lager og bærekraft. Tommelopp.

Dato for besøk: august 2020
Takk, 792rubenf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Stemning: Enkle lokaler. Ingen andre gjester når vi var der. Hyggelig vert. Trakk litt ned når vi måtte levere den halvtomme cola flasken fordi han ikke tolererte raffinert sukker i lokalet. For meg blir det litt voldsomt. Pluss for at vi fikk med en gratis smaksprøve av desserten når vi gikk.
Mat: Jeg spiste søtpotet og sorte bønner burger med hjemmelagde chips. Chipsene var gode. Burgeren ble servert i et hjemmelagde hamburgerbrød med cashewnøttdressing, tomat, agurk og rødløk. Personlig synes jeg det blir litt mye brød i forhold til burger. I tillegg synes jeg burgeren burde vært mere krydret. En helt OK opplevelse, men jeg har spist bedre veganske burgere andre steder i landet. Dermed terningkast 3.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 939pern
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Utrolig god mat, hyggelig personale og passende porsjoner. Spiste quichen med fennikel og paprikasaus. En varmende rett passende til regnværet i Bergen, med frityrstekte potetchips og en syrlig og frisk salat. Til dessert hadde jeg en tiramisu, god og fyldig smak. Anbefales til veganere og ikke-veganere, her finnes noe for alle!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, siljechristink
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Dattera mi og jeg har mat allergi. Melk og gluten. Vi hadde så lyst på dessert og kom over denne lille fantastiske restauranten midt i Bergen sentrum. Eieren lager absolutt alt selv fra bunnen av. Han var så koselig og ga oss ypperlig service. Dette var verdens beste dessert som vi noen gang har smakt . Vi spiste og koste oss veldig og nøyt hver bit
Han har full meny med foretter, middager og dessert. Vi gleder oss allerede til neste besøk og da er det middag og dessert.
Kan virkelig anbefales på det sterkeste.
Det er ikke dyrt med tanke på at han lager alt selv fra bunnen av.
Det er virkelig verdt ett besøk. Anbefales.
Han har side på Instagram hvor han legger ut bilder.

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, 635cecilie_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Vegan Vacation, så også på

 

Har du vært i Vegan Vacation? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din