“Utsøkt middag”

Vegan Vacation
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 6 - USD 16
Omgivelser: Vågen
Beskrivelse: Vi er en vegansk restaurant, med rå, gluten- og sukkerfri mat
Anmeldt 6. oktober 2020

Jeg var innom Vegan vacation idag. Enkelt lokale med utsøkt mat og upåklagelig service. Alt lages fra bunnen av og her snakker vi spennende smakssammensettninger. Ikke la deg lure av at det ser enkelt ut. Dette var noe av det bedre jeg smakt. Det lyser lang vei at eieren er stolt over og brenner for faget sitt og restauranten. Etter måltidet ble jeg tilbudt en smakfull sjokolade dessert selv om jeg var mett og ikke hadde planlagt noe mere. Dette var på huset siden det var min første gang innom. Igjen, for en service!! Sjokoladen smeltet i munnen og var like utsøkt som burgeren jeg bestilte. Anbefales på det sterkeste!!

Dato for besøk: oktober 2020
1  Takk, melamichaela

Anmeldt 12. september 2020

Utrolig god mat og svært hyggelig innehaver. Jeg spiste her for første gang til lunsj og vurderer å returnere til middag allerede samme dag. Vil absolutt anbefale alle en tur innom.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, KFOSSMARK
Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Helt alminnelige lokaler, men super god mat og en vanvittig trivelig vert som brenner for maten han lager og bærekraft. Tommelopp.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, 792rubenf
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Stemning: Enkle lokaler. Ingen andre gjester når vi var der. Hyggelig vert. Trakk litt ned når vi måtte levere den halvtomme cola flasken fordi han ikke tolererte raffinert sukker i lokalet. For meg blir det litt voldsomt. Pluss for at vi fikk med en gratis smaksprøve av desserten når vi gikk.
Mat: Jeg spiste søtpotet og sorte bønner burger med hjemmelagde chips. Chipsene var gode. Burgeren ble servert i et hjemmelagde hamburgerbrød med cashewnøttdressing, tomat, agurk og rødløk. Personlig synes jeg det blir litt mye brød i forhold til burger. I tillegg synes jeg burgeren burde vært mere krydret. En helt OK opplevelse, men jeg har spist bedre veganske burgere andre steder i landet. Dermed terningkast 3.

Takk, 939pern
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Utrolig god mat, hyggelig personale og passende porsjoner. Spiste quichen med fennikel og paprikasaus. En varmende rett passende til regnværet i Bergen, med frityrstekte potetchips og en syrlig og frisk salat. Til dessert hadde jeg en tiramisu, god og fyldig smak. Anbefales til veganere og ikke-veganere, her finnes noe for alle!

Takk, siljechristink

Reisende som så på Vegan Vacation, så også på