“Alle fornøyd”

Legg det til.
Aras Kebab/Pizzeria Laksevåg
Vurdert som nr. 267 av 609 Restauranter i Bergen
Anmeldt 3. oktober 2020 via mobile enheter

Gikk hit pga anbefalinger. Skuffet ikke. Kommer tilbake. Lavkarbo rullekebab var kjempegod. Betjening rolig og spurte om hva vi ønsket på. Abefales fra min side og kommer tilbake hit nestegang jeg besøker byen.

Dato for besøk: oktober 2020
2  Takk, 110helenek
Anmeldt 14. juni 2020 via mobile enheter

Meget god lavkarbomat! Spist både pizza og kebab, og anbefales på det sterkeste :) I tillegg veldig hyggelig og serviceinnstilt personale :)

Takk, susanfo78
Anmeldt 2. mars 2020

Helt super lavkarbo pizza! Spiste sammen me en som ikke er lavkarbo! Og det falt i god smak der også! Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, stineo2014
Anmeldt 29. januar 2020

Har blitt fast kunde hos Aras pizza! De lager kjempegode lavkarbo pizzaer! Til og med de som ikke spiser lavkarbo diett har digga pizzaen :D De leverer også til hele Bergen innen 40 min etter bestilling og du kan betale med vipps som er superkjekt. Veldig hyggelige folk som leverer også! Anbefales!

Dato for besøk: januar 2020
Takk, martinelO3856DW

Reisende som så på Aras Kebab/Pizzeria Laksevåg, så også på

Har du vært i Aras Kebab/Pizzeria Laksevåg? Del dine erfaringer!