Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En fin opplevelse”
Anmeldelse av Bare

Bare
Bestill bord
2
tir. 26.10.
20:00
Vurdert som nr. 6 av 453 Restauranter i Bergen
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 120 - USD 240
Kjøkken: Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Beskrivelse: BARE er en ambisiøs og leken restaurant med forankring i det nordiske kjøkken. Vi benytter oss av lokale råvarer av høy kvalitet, og vår smaksmeny varierer derfor etter sesong og råvaretilgang. Velg mellom flere tilpassede drikkepakker, eller få en anbefaling fra en av våre Sommelierer. Vi kan tilby noe for enhver anledning, enten det er forretningsmiddag, bursdagsfeiring eller en helaften med kjæresten. Alt dette kan du nyte i en avslappet, uhøytidelig atmosfære.
Anmeldt 22. august 2020

God mat og god service. Kunnskapsrike servitører og en hyggelig atmosfære. Bruk av lokale råvarer og spreke vinvalg trekker opp.

Dato for besøk: august 2020
Takk, rogersB1641FE
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kristianvangen, Chef på Bare, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. september 2020

Tusen takk for din gode omtale om oss!

Mvh
BARE teamet

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (385)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2125 av 385 anmeldelser

Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Bedre enn forventet. Gode retter servert på en flott måte. Veldig god oppvarming i baren med spennende snacks. Gode vinvalg.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, dratsva
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020

Veldig fin atmosfære, helt fantastisk mat og ypperlig service! Ta deg tid til å starte kvelden i baren.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, carinao965
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2020

Var på Bare onsdag 1. juli og ble mektig imponert. Atmosfære, service, vinen og maten var helt fantastisk. Det kan ikke gjøres bedre enn dette. Gleder meg til å besøke restauranten igjen.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, j_rgenjh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2020

Baren hvor vi fikk «snacksen» og drikke var fin og hyggelig.
Servicen var samlet sett bra.

Rettene var interessante og kreative, og et ekstra pluss for at de bruker lokale råvarer og norsk håndlaget servise. Det vi imidlertid synes var litt skuffende var at noen av sausene var for salte.

Det som trekker opplevelsen ned var støynivået i restauranten. Vi forventet at det skulle være en rolig og fin atmosfære til smaking av mat og konversasjon, men på bordet ved siden av oss satt det fulle folk. Noen ganger kunne de plutselig være så høylytte at vi skvatt til. De fortsatte å få drikke, og tilsynelatende så det ikke ut til at de fikk noe beskjed om å dempe seg.

Til tross for at maten var god, var hele opplevelsen samlet sett skuffende. Vi følte ikke restauranten levde opp til de gode anmeldelsene den hadde fått. Når vi betaler så mye penger forventer vi bedre. Tidligere har vi vært på «gourmet»-restauranter som ikke har Michelin-stjerne, men som har vært mye bedre i atmosfære, mat og service.

Denne får dessverre ikke toppscore, og rangeringen er gitt i forhold til restauranter i lik klasse.
Inntrykket vi fikk var; god og kreativ mat, men høylytt og til dels rotete atmosfære.

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Monicajiangg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bare, så også på

 

Har du vært i Bare? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din