Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Alltid perfekt mat og service!”
Anmeldelse av Bare

Bare
Bestill bord
2
tir. 19.10.
20:00
Vurdert som nr. 6 av 453 Restauranter i Bergen
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 119 - USD 237
Kjøkken: Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Beskrivelse: BARE er en ambisiøs og leken restaurant med forankring i det nordiske kjøkken. Vi benytter oss av lokale råvarer av høy kvalitet, og vår smaksmeny varierer derfor etter sesong og råvaretilgang. Velg mellom flere tilpassede drikkepakker, eller få en anbefaling fra en av våre Sommelierer. Vi kan tilby noe for enhver anledning, enten det er forretningsmiddag, bursdagsfeiring eller en helaften med kjæresten. Alt dette kan du nyte i en avslappet, uhøytidelig atmosfære.
Anmeldt 13. september 2020

Vårt første besøk etter at de fikk en stjerne, og vanskelig å få booket bord, men endelig ble det vår tur. Har spist der ved flere anledninger tidligere og alltid vært en soleklar favoritt i Bergen. Vi ble ikke skuffet denne gangen heller. Nydelige snacks til champagnen i baren før full meny absolutt svarte til forventningene. Kråkebolle, kamskjell, kongekrabbe, laks, brosme og uer var nydelig anrettet og smaksopplevelsen kom på løpende bånd akkompagnert av fine og tilpassede viner. Så kom to nydelig kjøttretter av lam og hjort, før 3 desserter fullendte måltidet. Min mann klarte ikke å like Geitostisen, så der fikk jeg dobbel porsjon. Kaffematen til slutt gjorde måltidet komplett! Vi kommer igjen!

Dato for besøk: september 2020
Takk, monalisa779
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kristianvangen, Chef på Bare, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. september 2020

Tusen takk for din gode tilbakemelding. Det gleder oss at dere koste dere hos oss. Det setter vi stor pris på!

Mvh
BARE teamet

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (384)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1923 av 384 anmeldelser

Anmeldt 22. august 2020

God mat og god service. Kunnskapsrike servitører og en hyggelig atmosfære. Bruk av lokale råvarer og spreke vinvalg trekker opp.

Dato for besøk: august 2020
Takk, rogersB1641FE
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kristianvangen, Chef på Bare, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. september 2020

Tusen takk for din gode omtale om oss!

Mvh
BARE teamet

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Bedre enn forventet. Gode retter servert på en flott måte. Veldig god oppvarming i baren med spennende snacks. Gode vinvalg.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, dratsva
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020

Veldig fin atmosfære, helt fantastisk mat og ypperlig service! Ta deg tid til å starte kvelden i baren.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, carinao965
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2020

Var på Bare onsdag 1. juli og ble mektig imponert. Atmosfære, service, vinen og maten var helt fantastisk. Det kan ikke gjøres bedre enn dette. Gleder meg til å besøke restauranten igjen.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, j_rgenjh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bare, så også på

 

Har du vært i Bare? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din