Dette ble en ganske absurd restaurant opplevelse. Starten er ganske bra, vi får som andre som kommer til Bare et bord i baren og tilbud om et glass champagne før vi flytter inn i restauranten. De første små rettene kommer på bordet og vinbestilling tas. Hyggelig og smakfullt, men unge og usikre servitører. Inne i restauranten er vi veldig fornøyd med mat og oppgradert vinpakke. Vinkelnerne er kunnskapsrike, men servitørene forøvrig er usikre og har lav kunnskap om det som serveres. Vi er uansett så langt godt fornøyd. Avec og avslutning med noe søtt er som starten i baren, og nå tar dette helt feil vei. Alle servitørene forsvinner og vi sitter alene i baren. Servitørene sitter fullt synlig i restauranten rundt et bord og drikker. Vi er ganske oppgitt og diskuterer om det er verdt å gi noe tips med en slik avslutning, dette overhører barkeeper, blir rasende og forteller oss at vi ikke kan vente oss noen takk fra deres side. Har ALDRI opplevd noe lignende. Kommer heller aldri tilbake. Gleden kom på 20.000kr for fire personer. Utskjellingen var gratis.